EUR: 356,33 Ft
CHF: 336,29 Ft
2020. március 29., vasárnap
Auguszta

Belföld

Ittasan okozott balesetet egy ukrán diplomata

Az il­lető bár dip­lo­mata-ko­csi­val köz­le­ke­dett nem tudta vagy nem akarta iga­zolni, hogy dip­lo­mata. Szon­dát fújni sem volt haj­landó. A rend­őr­ség a za­var­tan vi­sel­kedő férfit be­vitte a János kór­házba – írja a Ripost.

A Ripost információi szerint vasárnap hajnalban, 4 óra után nem sokkal a főváros 12. kerületében  a Márvány utca és az Alkotás út kereszteződésében egy budapesti ukrán diplomata által vezetett diplomáciai rendszámú gépkocsi egy szabályosan közlekedő autóbusznak hajtott.


Az ukrán követségi rendszámot viselő autó hátulról és részben oldalról belehajtott egy autóbuszba. A balesetet  okozó férfi a helyszínelő rendőrök kérésére nem volt hajlandó belefújni a szondába.

Mivel a baleset helyszínén információik szerint “zavartan viselkedett”, a baleseti járőr a kórházba szállítás mellett döntött. A férfit a Szent János kórház megfelelő osztályára vitték, az összetört diplomata rendszámú gépkocsit  pedig a budapesti rendőr-főkapitányság járműtároló telepére szállították – írja a lap.

A magát nem igazoló férfiről később kiderült, hogy az ukrán követség külgazdasági attaséja.

Kapcsolódó Cikkek