EUR: 314,46 Ft
CHF: 278,66 Ft
2019. március 22., péntek
Beáta, Izolda, Lea

Belföld

Ittasan okozott balesetet egy ukrán diplomata

Az il­lető bár dip­lo­mata-ko­csi­val köz­le­ke­dett nem tudta vagy nem akarta iga­zolni, hogy dip­lo­mata. Szon­dát fújni sem volt haj­landó. A rend­őr­ség a za­var­tan vi­sel­kedő férfit be­vitte a János kór­házba – írja a Ripost.

A Ripost információi szerint vasárnap hajnalban, 4 óra után nem sokkal a főváros 12. kerületében  a Márvány utca és az Alkotás út kereszteződésében egy budapesti ukrán diplomata által vezetett diplomáciai rendszámú gépkocsi egy szabályosan közlekedő autóbusznak hajtott.


Az ukrán követségi rendszámot viselő autó hátulról és részben oldalról belehajtott egy autóbuszba. A balesetet  okozó férfi a helyszínelő rendőrök kérésére nem volt hajlandó belefújni a szondába.

Mivel a baleset helyszínén információik szerint “zavartan viselkedett”, a baleseti járőr a kórházba szállítás mellett döntött. A férfit a Szent János kórház megfelelő osztályára vitték, az összetört diplomata rendszámú gépkocsit  pedig a budapesti rendőr-főkapitányság járműtároló telepére szállították – írja a lap.

A magát nem igazoló férfiről később kiderült, hogy az ukrán követség külgazdasági attaséja.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jogsértő lehet Márki-Zayék adóeltüntetése

  Jogsértő lehet Márki-Zayék adóeltüntetése

  Jogszabályba ütköző lehet, hogy Márki-Zay Péter, hódmezővásárhelyi polgármester és felesége, Vincze Felícia cége, A Te Születésed Kft. 2016-2017-ben is jelentősen alacsonyabb adóalapot vallott be, mint amennyit a cég honlapján szereplő szüléslevezetések száma alapján kiszámlázhattak – nyilatkozta az Origónak a Századvég elemzője.

 • Győzött a Fidesz Brüsszelben

  Győzött a Fidesz Brüsszelben

  Felfüggesztését kérte a Fidesz a balra tolódó, erősen megosztott Európai Néppártban. A kizárásra játszó balliberális politikusok dupla kudarcot vallottak Brüsszelben, ahol soros György fia is megjelent.

 • Mentsük meg Dodót, a futóbajnokot!

  Mentsük meg Dodót, a futóbajnokot!

  Több mint három éve vár gazdira az Illatos úti ebtelepen Dodó, a legszebb korában lévő, staffordshire jellegű kankutya, aki gondozói szerint félreértett zseni, és egyben lelkes futóbajnok.