EUR: 330,33 Ft
CHF: 300,54 Ft
2019. október 18., péntek
Lukács

Egyéb XVII.kerület

Izzítsd a mikrofont!

Október közepéig várja az Animal Cannibals a fiatal rapperek és hiphopzenét szeretők jelentkezését, hogy a jövőben elkészülő új dalukban szerepet kapjanak.

A kerületben élő Ricsipí és a zuglói Qka MC, azaz az Animal Cannibals − ahogy tíz évvel ezelőtt is − idén szintén a hazai rapperek krémjével készít közös felvételt. A húszéves Mindenki és az egy évtizeddel ezelőtti Északon, délen után jön a 2018-as új felvétel. Ugyan már több mint száz előadóval volt közös daluk, most olyanokat is keresnek, akikkel még erre nem volt lehetőségük.


− Bárki szerepelhet benne, akinek van mondanivalója − nyilatkozták a kannibálok, akik azt kérik, hogy a jelentkezők nyolc sorban rappeljék el gondolataikat arról, kik is ők, honnan jöttek, mit képviselnek, vagy éppen mit gondolnak a magyar rapről. A demofelvételeket október 14-ig lehet elküldeni a [email protected] e-mail-címre. Az ehhez szükséges alap és minden tudnivaló itt található:

Kapcsolódó Cikkek

 • Kinyitották a Kikötőt

  Kinyitották a Kikötőt

  A Kikötő Közösségi Sziget Nyílt Napján ingyenes családi, gyermek, ifjúsági programokkal várták az érdeklődőket!

 • Az egykori Cserhát lakóira emlékeztek

  Az egykori Cserhát lakóira emlékeztek

  Kilencedik alkalommal rendezte meg a városrész múltját felidéző megemlékezést a Cserhát Baráti Társaság a Lovassy Gimnázium udvarán találgató emlékjelnél.

 • Lázár János: Jól haladnak a tram-train munkálatai

  Lázár János: Jól haladnak a tram-train munkálatai

  Jelen pillanatban nincs akadálya annak, hogy 2021 őszén járjon a Tram-Train – ismertette Lázár János. A projektért és a dél-alföldi közlekedés fejlesztéséért felelős kormánybiztos hozzátette, Hódmezővásárhelyen a jövő év tavaszára befejeződik a kivitelezés.