2018. november 20., kedd
Jolán

Egyéb XVII.kerület

Izzítsd a mikrofont!

Október közepéig várja az Animal Cannibals a fiatal rapperek és hiphopzenét szeretők jelentkezését, hogy a jövőben elkészülő új dalukban szerepet kapjanak.

A kerületben élő Ricsipí és a zuglói Qka MC, azaz az Animal Cannibals − ahogy tíz évvel ezelőtt is − idén szintén a hazai rapperek krémjével készít közös felvételt. A húszéves Mindenki és az egy évtizeddel ezelőtti Északon, délen után jön a 2018-as új felvétel. Ugyan már több mint száz előadóval volt közös daluk, most olyanokat is keresnek, akikkel még erre nem volt lehetőségük.


− Bárki szerepelhet benne, akinek van mondanivalója − nyilatkozták a kannibálok, akik azt kérik, hogy a jelentkezők nyolc sorban rappeljék el gondolataikat arról, kik is ők, honnan jöttek, mit képviselnek, vagy éppen mit gondolnak a magyar rapről. A demofelvételeket október 14-ig lehet elküldeni a [email protected] e-mail-címre. Az ehhez szükséges alap és minden tudnivaló itt található:

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.