EUR: 366,08 Ft
CHF: 345,57 Ft
2020. április 05., vasárnap
Vince

Egyéb XVII.kerület

Izzítsd a mikrofont!

Október közepéig várja az Animal Cannibals a fiatal rapperek és hiphopzenét szeretők jelentkezését, hogy a jövőben elkészülő új dalukban szerepet kapjanak.

A kerületben élő Ricsipí és a zuglói Qka MC, azaz az Animal Cannibals − ahogy tíz évvel ezelőtt is − idén szintén a hazai rapperek krémjével készít közös felvételt. A húszéves Mindenki és az egy évtizeddel ezelőtti Északon, délen után jön a 2018-as új felvétel. Ugyan már több mint száz előadóval volt közös daluk, most olyanokat is keresnek, akikkel még erre nem volt lehetőségük.


− Bárki szerepelhet benne, akinek van mondanivalója − nyilatkozták a kannibálok, akik azt kérik, hogy a jelentkezők nyolc sorban rappeljék el gondolataikat arról, kik is ők, honnan jöttek, mit képviselnek, vagy éppen mit gondolnak a magyar rapről. A demofelvételeket október 14-ig lehet elküldeni a [email protected] e-mail-címre. Az ehhez szükséges alap és minden tudnivaló itt található:

Kapcsolódó Cikkek

  • Megmozdult az ingatlanpiac

    Megmozdult az ingatlanpiac

    Még korai lenne mélyreható és végső következtetéseket levonni a járvány ingatlanpiacra gyakorolt hatásával kapcsolatban, de minimális elmozdulás már most látszik az árakban és a kínálatban.

  • Online játékok a könyvtárral

    Online játékok a könyvtárral

    Nem kell bírságtól tartania annak, akinek lejárt a kölcsönzési ideje a Csuka Zoltán Városi Könyvtárból elhozott olvasnivalóra.