2018. november 21., szerda
Olivér

Külföld

Jamie Oliver betörőt fogott

Az elmúlt napokban egy idegen férfi próbált bejutni Jamie Oliver londoni otthonába, hogy kirámolhassa azt – azonban a betörő akkor próbálkozott, amikor az egész család otthon volt.

Miután az idegen férfi szembesült a tényekkel, megpróbált elszaladni, ám Oliver a nyomába eredt, és szomszédai közreműködésével néhány méteren belül a földre teperte. A balfék betörőt a sztárszakács lefogta, amíg ki nem érkezett a rendőrség, most pedig előzetes letartóztatásban várja sorsa további alakulását. Az incidens során senki nem sérült meg.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megszökött peréről egy korrupcióval vádolt bankár

  Megszökött peréről egy korrupcióval vádolt bankár

  Megszökött a perét tárgyaló athéni bíróságról kedden egy megvesztegetéssel és pénzmosással vádolt francia bankár, Jean-Claude Oswald – jelentette a helyi média, a görög igazságügyi minisztériumra hivatkozva.

 • Nap képe: Ugrólecke

  Nap képe: Ugrólecke

  Lélegzetelállító mutatványnak lehettek tanúi a Kruger Nemzeti Park látógatói, akik saját szemükkel győződhettek meg arról, hogy mekkorát képes ugrani egy nagy kudu.

 • Öt keskenyszájú orrszarvút telepítenek át Ruandába

  Öt keskenyszájú orrszarvút telepítenek át Ruandába

  A kihalás szélén álló kelet-afrikai keskenyszájú orrszarvú (Diceros bicornis michaeli) öt egyedét fogják áttelepíteni jövőre európai állatkertekből a dél-afrikai Ruandába, ez lesz az eddigi legnagyobb rinocérosz-áttelepítés Európából Afrikába – közölte Premysl Rabas, a csehországi Dvur Královéi állatkert igazgatója.