EUR: 345,06 Ft
CHF: 320,08 Ft
2020. augusztus 06., csütörtök
Berta, Bettina

Egyéb Dunaújváros

Jövőre is Rockmaraton!

Jövőre is Dunaújváros ad otthont a Rockmaraton nemzetközi fesztiválnak. A szervezők hírlevélben és a rendezvény közösségi oldalán számoltak be arról, hogy 2019 júliusában ismét a Szalki-szigeten dübörög majd a rock. 

A Rockmaraton szervezői alig fújták ki magukat az idén (is) Dunaújvárosban rendezett fesztivál után, máris belevágtak a jövő évi rendezvény szervezésébe: nem késlekedtek bejelenteni, hogy 2019-ben is a Szalki-sziget ad otthont a nemzetközi „rockrandevúnak”. A jövő évi Rockmaraton július 8–14. között kerül sorra Dunaújvárosban.


2019-ben is Dunaújvárosban zúznak a rock nagyjai (fotó: Máté Péter/ Rockmaraton sajtó)

Mint arról a szervezők hírlevele beszámol, a következő fesztiválon a mennyiségről a minőségre helyeződik át a hangsúly. „Nem annyi embert szeretnénk beengedni a Rockmaratonra, amennyit csak elbír a terület, hanem annyit, ahányan még jól tudjuk érezni magunkat, komoly tömegérzet, felesleges sorban állások nélkül, és az elengedhetetlen családias-baráti légkört is fenn tudjuk tartani” – olvasható a sajtóközleményben, amelyben azt is rögzítették, hogy 6000 főben maximalizálják a napi vendéglétszámot. A rajongók számára pedig külön jó hír, hogy megkezdődött az „early bird” bérletek értékesítése.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.