EUR: 327,37 Ft
CHF: 291,68 Ft
2019. május 23., csütörtök
Dezső

Egyéb Dunaújváros

Jövőre is Rockmaraton!

Jövőre is Dunaújváros ad otthont a Rockmaraton nemzetközi fesztiválnak. A szervezők hírlevélben és a rendezvény közösségi oldalán számoltak be arról, hogy 2019 júliusában ismét a Szalki-szigeten dübörög majd a rock. 

A Rockmaraton szervezői alig fújták ki magukat az idén (is) Dunaújvárosban rendezett fesztivál után, máris belevágtak a jövő évi rendezvény szervezésébe: nem késlekedtek bejelenteni, hogy 2019-ben is a Szalki-sziget ad otthont a nemzetközi „rockrandevúnak”. A jövő évi Rockmaraton július 8–14. között kerül sorra Dunaújvárosban.


2019-ben is Dunaújvárosban zúznak a rock nagyjai (fotó: Máté Péter/ Rockmaraton sajtó)

Mint arról a szervezők hírlevele beszámol, a következő fesztiválon a mennyiségről a minőségre helyeződik át a hangsúly. „Nem annyi embert szeretnénk beengedni a Rockmaratonra, amennyit csak elbír a terület, hanem annyit, ahányan még jól tudjuk érezni magunkat, komoly tömegérzet, felesleges sorban állások nélkül, és az elengedhetetlen családias-baráti légkört is fenn tudjuk tartani” – olvasható a sajtóközleményben, amelyben azt is rögzítették, hogy 6000 főben maximalizálják a napi vendéglétszámot. A rajongók számára pedig külön jó hír, hogy megkezdődött az „early bird” bérletek értékesítése.

Kapcsolódó Cikkek

  • Továbbra is erős a magyar bankrendszer sokkellenálló-képessége

    Továbbra is erős a magyar bankrendszer sokkellenálló-képessége

    Továbbra is erős a magyar bankrendszer sokkellenálló-képessége, a hazai bankrendszer intézményei egy jelentős negatív makrogazdasági sokk esetén is megfelelnének a szabályozói elvárásoknak – derül ki a jegybank csütörtökön közzétett Pénzügyi stabilitási jelentéséből.

  • Ismét Szalay Ferenc a kosárlabda-szövetség elnöke

    Ismét Szalay Ferenc a kosárlabda-szövetség elnöke

    További négy évre választották meg Szalay Ferenc polgármestert a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) elnökének. A politikus – aki korábban NB I-es kosárlabdázó volt és szakedzői képesítése is van – már kilenc éve tölti be az elnöki posztot: először 2010-ben választották meg öt évre, majd 2015-ben további négy évre.