EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Egyéb Dunaújváros

Jövőre is Rockmaraton!

Jövőre is Dunaújváros ad otthont a Rockmaraton nemzetközi fesztiválnak. A szervezők hírlevélben és a rendezvény közösségi oldalán számoltak be arról, hogy 2019 júliusában ismét a Szalki-szigeten dübörög majd a rock. 

A Rockmaraton szervezői alig fújták ki magukat az idén (is) Dunaújvárosban rendezett fesztivál után, máris belevágtak a jövő évi rendezvény szervezésébe: nem késlekedtek bejelenteni, hogy 2019-ben is a Szalki-sziget ad otthont a nemzetközi „rockrandevúnak”. A jövő évi Rockmaraton július 8–14. között kerül sorra Dunaújvárosban.


2019-ben is Dunaújvárosban zúznak a rock nagyjai (fotó: Máté Péter/ Rockmaraton sajtó)

Mint arról a szervezők hírlevele beszámol, a következő fesztiválon a mennyiségről a minőségre helyeződik át a hangsúly. „Nem annyi embert szeretnénk beengedni a Rockmaratonra, amennyit csak elbír a terület, hanem annyit, ahányan még jól tudjuk érezni magunkat, komoly tömegérzet, felesleges sorban állások nélkül, és az elengedhetetlen családias-baráti légkört is fenn tudjuk tartani” – olvasható a sajtóközleményben, amelyben azt is rögzítették, hogy 6000 főben maximalizálják a napi vendéglétszámot. A rajongók számára pedig külön jó hír, hogy megkezdődött az „early bird” bérletek értékesítése.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.