2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Dunaújváros

Jövőre már nem ugyanitt

Mintegy hatmilliárd forintból újul meg a Dunaújvárosi Sportcsarnok. A beruházás várhatóan a jövő év elején kezdődik, ami a DKKA kézilabdacsapatának mérkőzéseit is érinti: emiatt György László együttesének más helyszínen kell majd lejátszania a bajnoki találkozókat. A 2018-as mérkőzéseiket természetesen még a megszokott környezetben vívja a csapat, a „helyettes” sportcsarnok kérdése pedig egyelőre egyeztetés alatt van.

Szintén a Kohászhoz kapcsolódó hír, hogy megkezdődött a 2018–2019-es szezon bérleteinek értékesítése: ezeket a csapat irodájában reggel kilenc és délután egy óra között, vagy a szeptember 8-án, a Siófok elleni találkozó napján, délután három és öt óra között vásárolhatják meg a drukkerek.

2019-ben megkezdődhet a Sportcsarnok felújítása

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.