EUR: 322,18 Ft
CHF: 283,51 Ft
2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Extra

Jude Law fia részegen karneválozott

Rafferty nemcsak külsőleg és színészi ambícióiban hasonlít híres édesapjára, Jude Lawra, hanem a féktelen bulizásban is. A 21 éves fiú hetente többször veti bele magát az éjszakába alkohol és kábítószerek társaságában. A hétvégén barátaival együtt karneválozott, ahol az ital mellett egy sárga lufit szívogatott folyamatosan, amelyet egy fekete pulcsis fiútól vett át. Nemcsak ő, hanem a barátai is teljesen szétcsúszva tombolták át az éjszakát, amiért a rendőrök többször is figyelmeztették őket.

Profimedia, Splash

Profimedia, StarMax

Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszullétével bukott le Csobot Adél

  Rosszullétével bukott le Csobot Adél

  Hamar rátalált a boldogság Csobot Adélra, hisz annak ellenére, hogy még csak 24 éves, már menyasszony, és két gyönyörű kisfiú büszke édesanyja. Kisebb gyermekének, Ádinnak augusztusban adott életet, és noha anno nagyon meghitt körülmények között akarta elárulni párjának, Istenes Bencének, hogy újra babát vár, ez korántsem jött össze.

 • Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

  Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

  Több hónapos vívódás után végleg búcsút intett egymásnak Pintér Tibor és Rubos Frida. A fiatal lány többé nem él együtt a színésszel, aki már bánja, hogy a kapcsolatuk végén olyan sokat veszekedtek.

 • Nem fizet gyerektartást Owen Wilson

  Nem fizet gyerektartást Owen Wilson

  Owen Wilson harmadik gyermeke már több mint egy hónapos, de a színész nem kíváncsi rá. Még nem látogatta meg a kis Lylát, sőt nem is tartja édesanyjával a kapcsolatot, és gyerektartást sem fizet.