EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Extra

Justin Bieber ráíratja a vagyonát Baldwinra

Justin Bieber és Hailey Baldwin kapcsolata néhány hónap alatt olyan komolyra fordult, hogy a fiatalok a napokban össze is házasodtak. Az énekes pedig annyira szerelmes a feleségébe, hogy úgy döntött, pénzével most már nemcsak ő, hanem Hailey is rendelkezhet. Bieber vagyona meghaladja a 265 millió dollárt (70 milliárd forint). Sokan attól tartanak, hogy az énekes túl hamar ugrott bele a házasságba, felelőtlennek tartják, de Justin senki véleményével nem foglalkozik.

Profimedia, Xposurephotos

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!