EUR: 327,37 Ft
CHF: 291,68 Ft
2019. május 23., csütörtök
Dezső

Extra

Justin Bieber ráíratja a vagyonát Baldwinra

Justin Bieber és Hailey Baldwin kapcsolata néhány hónap alatt olyan komolyra fordult, hogy a fiatalok a napokban össze is házasodtak. Az énekes pedig annyira szerelmes a feleségébe, hogy úgy döntött, pénzével most már nemcsak ő, hanem Hailey is rendelkezhet. Bieber vagyona meghaladja a 265 millió dollárt (70 milliárd forint). Sokan attól tartanak, hogy az énekes túl hamar ugrott bele a házasságba, felelőtlennek tartják, de Justin senki véleményével nem foglalkozik.

Profimedia, Xposurephotos

Kapcsolódó Cikkek

 • Elhalmozzák a kis Archie-t

  Elhalmozzák a kis Archie-t

  Május 6-án megszületett Harry herceg és Meghan hercegné első gyermeke, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, aki már most egy igazi kis világsztár.

 • Aurelio ellen vallott barátja

  Aurelio ellen vallott barátja

  Kedden reggel elkezdődött Aurelio tárgyalása a Kecskeméti Törvényszéken. A vád szerint a valóságshow-hős barátaival együtt elrabolta és bántalmazta N.

 • Liu Shaolin Sándor: Lili megadja nekem a szabadságot

  Liu Shaolin Sándor: Lili megadja nekem a szabadságot

  Liu Shaolin Sándor decemberben ismerkedett meg a gyönyörű énekesnővel, Péterffy Lilivel, akivel azóta is tart a szerelem. Az olimpiai bajnok rövid pályás gyorskorcsolyázó a Lokálnak elárulta: Lili az első lány, aki megadja neki a kellő szabadságot, ezért is mondott igent a TV2 Ázsia Expressz című műsorára.