EUR: 323,51 Ft
CHF: 283,51 Ft
2018. október 18., csütörtök
Lukács

Extra

Justin Bieber ráíratja a vagyonát Baldwinra

Justin Bieber és Hailey Baldwin kapcsolata néhány hónap alatt olyan komolyra fordult, hogy a fiatalok a napokban össze is házasodtak. Az énekes pedig annyira szerelmes a feleségébe, hogy úgy döntött, pénzével most már nemcsak ő, hanem Hailey is rendelkezhet. Bieber vagyona meghaladja a 265 millió dollárt (70 milliárd forint). Sokan attól tartanak, hogy az énekes túl hamar ugrott bele a házasságba, felelőtlennek tartják, de Justin senki véleményével nem foglalkozik.

Profimedia, Xposurephotos

Kapcsolódó Cikkek

 • Michael Bublé visszavonul?

  Michael Bublé visszavonul?

  Michael Bublé világhírű kanadai dzsesszénekes véget vetett a visszavonulásáról elterjedt pletykáknak: az új albummal jelentkező Grammy-díjas előadó szerint félreértették a szavait.

 • Szandi: Anyu álmát váltottam valóra

  Szandi: Anyu álmát váltottam valóra

  Szandi és Vastag Csaba óriási bravúrt hajtottak végre a TV2 Csak show és más semmi című műsorában, mikor légtornász mutatványukkal megnyerték az első adást.

 • Dakota szexi hassal cáfolja a terhességet

  Dakota szexi hassal cáfolja a terhességet

  Nemrég arról írtak a lapok, hogy az „…ötven árnyalata”-filmek sztárja, Dakota Johnson és kedvese, a Coldplay frontembere, Chris Martin első gyermeküket várják. Nemrég az énekes házánál rózsaszín és kék lufikat fotóztak, és a fotósok azt hitték, hogy babaváró parti volt, de állítólag csak Dakota születésnapját ünnepelték.

 • Humorral üti el a változókort Szulák Andrea

  Humorral üti el a változókort Szulák Andrea

  Szulák Andrea 3 évvel ezelőtt vált el gyermeke édesapjától, s azóta főleg kislányára, Rozinára, és a munkájára koncentrál, azon belül is kiváltképp a Menopauza című musicialre.