2019. február 23., szombat
Alfréd

Belföld

Ka­to­nai puccs a Job­bik­ban, Vol­ner gár­dis­ták­kal söpri ki a pár­tot

Vol­ner János puccsot szer­vez. A Ma­gyar Gárda ko­rábbi ki­kép­ző­pa­rancs­noka a gár­dis­tákra tá­masz­kodva akarja meg­dön­teni a je­len­legi párt­ve­ze­tést – írja a Ripost.

A lap úgy tudja, hogy szóba jött a pártszékház elfoglalása, de Sneider és a többiek sarokba szorításáról és lemondatásáról sem tettek le. Ennek érdekében az erőteljes nyomásgyakorlástól, demonstrációktól sem riadnak vissza.


A Ripost információi szerint Volner János, a párt alelnöke a Magyar Gárda segítségével akarja elsöpörni a jelenlegi pártvezetést.

Volner az elmúlt napokban többször egyeztetett a bakancsos hadak vezetőivel, akikkel mindig is jó kapcsolatot ápolt. Rájuk támaszkodva, szabályos „katonai puccsot” szervezve akarja most kimozdítani helyéről a Sneider-Gyöngyösi-féle, Vona Gábor által bábként mozgatott, árulónak minősített vezetést. A lap állítja, hogy kész a haditerv, Volner csapatai hamarosan megindulnak.


Nem először kerülne sor a Magyar Gárda (Új Magyar Gárda) politikai nyomásgyakorlására a Jobbikban. Például, amikor kiderült Szegedi Csanád zsidó származása, a gárdisták körbevették a képviselő lakóhelyét, szabályosan terrorizálták, hogy távozzon a pártból.

A gárdisták nem véletlenül segítik Volnert a puccs kivitelezésében, hiszen az alelnök legendásan jó kapcsolatot ápol a bakancsos hadakkal, mondhatni ő a Gárda egyik szülőatyja. Volner kiugrott rendőrtisztként, mint a Magyar Gárda kiképzőparancsnoka kezdte politikai pályafutását – írja a lap.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Új meteorvadász kamerarendszert építenek ki Magyarországon

    Új meteorvadász kamerarendszert építenek ki Magyarországon

    A lehulló meteorok pályájának kiszámítását és a becsapódó meteoritok megtalálását segíti az a kamerarendszer, amelynek első elemét a szakemberek március elején telepítik Mátraszentimre közelében, a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont (CSFK) Konkoly-Thege Miklós Csillagászati Intézetének Piszkéstetői Obszervatóriumánál.

  • Kormánybiztos: A legsürgetőbb feladat a közterületek rendbetétele a Budai Várnegyedben

    Kormánybiztos: A legsürgetőbb feladat a közterületek rendbetétele a Budai Várnegyedben

    A legsürgetőbb feladat a közterületek, zöldfelületek, sétányok és utak rendbetétele a Budai Várnegyedben, aztán a folyamatban lévő beruházások befejezése – mondta Fodor Gergely, a várnegyed területén megvalósuló kormányzati beruházásokért felelős kormánybiztos a Mandinernek adott interjújában, amely szombaton jelent meg az internetes lapban.