EUR: 324,62 Ft
CHF: 298,75 Ft
2019. augusztus 19., hétfő
Huba

Egyéb IV.kerület

Kaméleont mentettek az újpesti állatmentők

Sikerült leszedni az állatot a fáról (Fotó: Állatvédő Liga facebook)

Fán ragadt macskáról már biztosan hallottunk, ám az Újpest Állatmentő Liga munkatársait is meglepte, amikor egy kaméleon megmentése miatt hívták őket az aggódó lakosok. Kiderült, hogy az állatot egy 10 méteres fa tetejéről kellett lehozni. Az állatvédők most a Raptornak elkeresztelt kaméleon eredeti gazdáját keresik.

Kapcsolódó Cikkek

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Látványos futballshow költözött a Béke térre

  Látványos futballshow költözött a Béke térre

  A kerületünkben zajló Mozgásban a kultúra! című rendezvénysorozat harmadik eseménye A futball látványosságai címet kapta. A Béke téren megrendezett programon mindenki megismerhette a teqballt, mint sportágat, sőt a Freestyle Foci csapata is látványos show-val készült.