EUR: 321,97 Ft
CHF: 283,26 Ft
2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Belföld

Kamerafelvétel bizonyítja a migránserőszakot

Kamerafelvételek bizonyítják, hogy a szexuális erőszak miatt körözött afgán migráns vasárnap hajnalban bezárta 21 éves áldozatát egy budapesti kebabozó vécéjébe, ahol megerőszakolta. A 18 éves S. B. Ahmadot Linznél fogták el az osztrák zsaruk.

Bár egyes liberális, migránssimogató sajtótermékek megpróbálták kisebbíteni, elmismásolni és sunyi módon megkérdőjelezni a vasárnapi budapesti migránserőszakot, a Ripost kamerafelvételekkel bizonyította a szörnyűséget. A lap szerint az áldozat egy 21 éves légiutas-kísérő, aki bekéredzkedett a kebabozó vécéjére.


„A felvételen jól látszik, amint Ahmad mutatja az utat a lánynak a mosdóhoz. Átvezeti a kebaboson keresztül a kocsmába, majd azon keresztül a hátul, eldugott helyen lévő személyzeti mosdóhoz” – írta a Ripost. Tudni érdemes, hogy a kebabosnál nincs vécé (erre a tényre alapozva próbálta meg hitelteleníteni az erőszak tényét a balliberális média), de a büfé hátsó ajtaja egy sörözőbe nyílik. Az ott lévő mellékhelyiségben történt a nemi erőszak.

S. B. Ahmad vasárnap hajnali 2 óra 26 perctől 2 óra 53 percig tartotta  a mellékhelyiségbe bezárva szerencsétlen áldozatát, aki onnan távozva perceken belül hívta a rendőrséget, és bejelentést tett, hogy az afgán férfi szexuális aktus eltűrésére kényszerítette. A felvételek alapján az is kiderül, hogy egy másik alkalmazott felfigyel a mosdóból kiszűrődő zajokra, de nem tesz semmit.


Az elkövető bekísérte áldozatát a személyzeti mosdóba

A belépő nőre belülről rázárt az ajtót

A másik munkavállaló fel is figyelt a kiszűrődő zajokra

Bilal Ahmad S. 27 perccel később jött ki a vécéből

A szexuális erőszak bűntette és kétrendbeli szeméremsértés miatt körözött, magát 18 évesnek valló afgánt hétfő este fogták el az osztrák rendőrök Linznél, egy Frankfurt felé tartó vonaton.

– A körözött személyt jelenleg az osztrák hatóságok kiadatási őrizetben tartják, ha beleegyezik, gyorsított eljárásban adják át a magyar hatóságoknak – tájékoztatta lapunkat Csécsi Soma alezredes, BRFK-szóvivő. Az osztrák zsaruk a szexuális erőszakkal kapcsolatban ki sem hallgathatják S. B. Ahmadot, így nem tudni, az elfogott migráns tagadja vagy beismeri-e tettét.

A fiatal afgán a Ripost információi szerint négy napja dolgozott a büfében, amikor megerőszakolta a 21 éves lányt.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Fokozatos lehűlés várható a hétvégén

  Fokozatos lehűlés várható a hétvégén

  A hétvégén is folytatódik a száraz idő, vasárnap estig nem várható csapadék. Emellett fokozatos lehűlésre kell készülni. A hét végére már 10 fok alatt alakulnak a maximumok – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • A vallásszabadság és az üldözött keresztények védelme kiemelt feladat

  A vallásszabadság és az üldözött keresztények védelme kiemelt feladat

  Az üldözött keresztények védelmében tervezett közös fellépésről és a Nyugat-Európában terjedő antiszemitizmusról is egyeztetett Orbán Viktor miniszterelnök és Samuel Brownback, az Egyesült Államok nemzetközi vallásszabadságért felelős utazó nagykövete az Országházban csütörtökön – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

 • Biztosítják a férőhelyeket a rászorulóknak

  Biztosítják a férőhelyeket a rászorulóknak

  A hajléktalan emberek számára fenntartott férőhelyek kihasználtsága országos szinten 75 százalékos, Budapesten 72,5 százalékos – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára csütörtökön budapesti sajtótájékoztatón.