EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 22., szombat
Móric

Belföld

Kamerafelvétel bizonyítja a migránserőszakot

Kamerafelvételek bizonyítják, hogy a szexuális erőszak miatt körözött afgán migráns vasárnap hajnalban bezárta 21 éves áldozatát egy budapesti kebabozó vécéjébe, ahol megerőszakolta. A 18 éves S. B. Ahmadot Linznél fogták el az osztrák zsaruk.

Bár egyes liberális, migránssimogató sajtótermékek megpróbálták kisebbíteni, elmismásolni és sunyi módon megkérdőjelezni a vasárnapi budapesti migránserőszakot, a Ripost kamerafelvételekkel bizonyította a szörnyűséget. A lap szerint az áldozat egy 21 éves légiutas-kísérő, aki bekéredzkedett a kebabozó vécéjére.


„A felvételen jól látszik, amint Ahmad mutatja az utat a lánynak a mosdóhoz. Átvezeti a kebaboson keresztül a kocsmába, majd azon keresztül a hátul, eldugott helyen lévő személyzeti mosdóhoz” – írta a Ripost. Tudni érdemes, hogy a kebabosnál nincs vécé (erre a tényre alapozva próbálta meg hitelteleníteni az erőszak tényét a balliberális média), de a büfé hátsó ajtaja egy sörözőbe nyílik. Az ott lévő mellékhelyiségben történt a nemi erőszak.

S. B. Ahmad vasárnap hajnali 2 óra 26 perctől 2 óra 53 percig tartotta  a mellékhelyiségbe bezárva szerencsétlen áldozatát, aki onnan távozva perceken belül hívta a rendőrséget, és bejelentést tett, hogy az afgán férfi szexuális aktus eltűrésére kényszerítette. A felvételek alapján az is kiderül, hogy egy másik alkalmazott felfigyel a mosdóból kiszűrődő zajokra, de nem tesz semmit.


Az elkövető bekísérte áldozatát a személyzeti mosdóba

A belépő nőre belülről rázárt az ajtót

A másik munkavállaló fel is figyelt a kiszűrődő zajokra

Bilal Ahmad S. 27 perccel később jött ki a vécéből

A szexuális erőszak bűntette és kétrendbeli szeméremsértés miatt körözött, magát 18 évesnek valló afgánt hétfő este fogták el az osztrák rendőrök Linznél, egy Frankfurt felé tartó vonaton.

– A körözött személyt jelenleg az osztrák hatóságok kiadatási őrizetben tartják, ha beleegyezik, gyorsított eljárásban adják át a magyar hatóságoknak – tájékoztatta lapunkat Csécsi Soma alezredes, BRFK-szóvivő. Az osztrák zsaruk a szexuális erőszakkal kapcsolatban ki sem hallgathatják S. B. Ahmadot, így nem tudni, az elfogott migráns tagadja vagy beismeri-e tettét.

A fiatal afgán a Ripost információi szerint négy napja dolgozott a büfében, amikor megerőszakolta a 21 éves lányt.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Fidesz: A DK folytatja a nyomásgyakorlást

  Fidesz: A DK folytatja a nyomásgyakorlást

  A Fidesz szerint a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus koalíció (DK) a bevándorláspárti politika magyar élharcosaként a magyar parlamentben is folytatja a nyomásgyakorlást.

 • Vonat gázolt halálra egy férfit Siófokon

  Vonat gázolt halálra egy férfit Siófokon

  Vonat gázolt halálra egy segédmotoros kerékpárt toló férfit péntek délután Siófokon, egy vasúti átjárónál – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

 • Szijjártó: Magyarország bajor barátainak is köszönheti sikerét

  Szijjártó: Magyarország bajor barátainak is köszönheti sikerét

  A magyarok nagyon sokat dolgoztak és imádkoztak, hogy hazájuk ismét sikeres és büszke ország legyen, és küzdelmeiket nem tudták volna sikeresen megvívni, ha nincsenek barátaik, és nincsenek bajor barátaik – hangsúlyozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Münchenben a magyar főkonzulátus új épületének avató ünnepségén.