EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb Nagykanizsa

Kanizsa híre

Nagykanizsa ismertségét, presztízsét tovább erősítette az Ohmydeer fesztivál. A különféle közösségi fórumokon a folytatást követelik mindazok, akiket elvarázsolt a természetközeli, kétnapos, tóparti gigashow. S azt is megállapíthatjuk, hogy a városra most tényleg nemzetközi figyelem irányul, hiszen a Lokál Extra kanizsai fotóriportere, Gergely Szilárd által az egyik közösségi felületen megosztott képet maga Skye Edwards, a brit Morcheeba szupersztárja is kedvelte, s ezzel a csapat milliós követőinek körében ismertté vált Nagykanizsa neve.

Fotó: Gergely Szilárd

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.