EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 23., vasárnap
Tekla, Líviusz

Egyéb Nagykanizsa

Kanizsa híre

Nagykanizsa ismertségét, presztízsét tovább erősítette az Ohmydeer fesztivál. A különféle közösségi fórumokon a folytatást követelik mindazok, akiket elvarázsolt a természetközeli, kétnapos, tóparti gigashow. S azt is megállapíthatjuk, hogy a városra most tényleg nemzetközi figyelem irányul, hiszen a Lokál Extra kanizsai fotóriportere, Gergely Szilárd által az egyik közösségi felületen megosztott képet maga Skye Edwards, a brit Morcheeba szupersztárja is kedvelte, s ezzel a csapat milliós követőinek körében ismertté vált Nagykanizsa neve.

Fotó: Gergely Szilárd

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.