EUR: 327,22 Ft
CHF: 300,82 Ft
2019. augusztus 21., szerda
Sámuel, Hajna

Külföld

Karantén alá vontak több repülőgépet

Karantén alá kellett vonni három repülőgépet is az Egyesült Államokban, ugyanis több tucat ember influenzaszerű tüneteket produkált. Ezek az utasszállítók Párizsból és Münchenből érkeztek Philadelphiába, míg a szerdán érkező járatok utasai Dubajból utaztak New Yorkba. Ugyanakkor mind a három repülőn voltak olyan utasok, akik a minap Mekkában jártak, ahol influenzajárvány van kialakulóban.

Fotó:Profimedia

 

Kapcsolódó Cikkek

 • A Nemzetközi Űrállomásra készül Fedor, az orosz humanoid robot

  A Nemzetközi Űrállomásra készül Fedor, az orosz humanoid robot

  A Bajkonurból csütörtökön felbocsátandó Szojuz-MSZ-14-es űrhajó parancsnoki ülésében indul majd el a tervek szerint a Nemzetközi Űrállomásra a Fedor (oroszosan: Fjodor) nevű, ember alakú robot, amelynek tervezői szerint fontos szerepe lesz a Holdon és más potenciális bolygókon létrehozandó bázisok felépítésében.

 • Szinte minden kontinensen megdőltek a melegrekordok

  Szinte minden kontinensen megdőltek a melegrekordok

  Az idei nyár a hőségről szólt Európában, de a világ szinte minden kontinenség megdőltek a melegrekordok – mondta Lakatos Mónika, az Országos Meteorológiai Szolgálat éghajlati szakértője szerda reggel az M1 aktuális csatorna és a Kossuth Rádió közös műsorában.

 • Elhunyt az “ágykirály”

  Elhunyt az “ágykirály”

  Meghalt a dán “ágykirály”, Lars Larsen, a Jysk lakberendezési áruházlánc alapítója és tulajdonosa, Dánia egyik leggazdagabb embere.