EUR: 317,57 Ft
CHF: 279,78 Ft
2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Egyéb XIV.kerület

Karatéssikerek Szentimrén

A pestszentimrei Sportkastélyban rendezték a 21. Budapest Open Nyílt Nemzetközi Karate Versenyt. Az idén Hayashi Cupra keresztelt versenyre ismét rengetegen jelentkeztek. 128 klub közel 2000 sportolója lépett tatamira. A versenyen a BVSC is képviseltette magát és versenyzőink ezúttal is kitettek magukért.

Bagotai Viola U12-es korosztályban, a 40 kg-os súlycsoportban kumitében aranyérmes lett. Rajta kívül hat bronzérmet szereztünk (Béres Botond a kadetek 57 kilogrammos, György Dániel a felnőttek 84 kilogrammos, Kapdebo Botond a juniorok 76 kilogrammos, Kissimon Réka, az U21-esek 50 kilogrammos, Nagy Bernadett az U14-esek 47 kilogrammos súlycsoportjában, illetve a felnőtt női csapat), és Nagy Bernadett a kadetek között is az ötödik helyen végzett. Ezzel az eredménnyel klubunk az összesített éremtáblázaton harmadik legjobb magyar sportegyesületként a 20., a ponttáblázatban pedig szintén harmadik legjobb magyar klubként a 13. helyen végzett.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tollaslabdában is jók az érdiek

  Tollaslabdában is jók az érdiek

  Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

 • Pillantás a rácsok mögé

  Pillantás a rácsok mögé

  Az 5. BIDF (Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál) versenyfilmjeként mutatták be a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön lelkészéről, Butsy Lajos atyáról készült dokumentumfilmet.

 • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.