EUR: 321,61 Ft
CHF: 281,46 Ft
2018. november 16., péntek
Ödön

Egyéb XIV.kerület

Karatéssikerek Szentimrén

A pestszentimrei Sportkastélyban rendezték a 21. Budapest Open Nyílt Nemzetközi Karate Versenyt. Az idén Hayashi Cupra keresztelt versenyre ismét rengetegen jelentkeztek. 128 klub közel 2000 sportolója lépett tatamira. A versenyen a BVSC is képviseltette magát és versenyzőink ezúttal is kitettek magukért.

Bagotai Viola U12-es korosztályban, a 40 kg-os súlycsoportban kumitében aranyérmes lett. Rajta kívül hat bronzérmet szereztünk (Béres Botond a kadetek 57 kilogrammos, György Dániel a felnőttek 84 kilogrammos, Kapdebo Botond a juniorok 76 kilogrammos, Kissimon Réka, az U21-esek 50 kilogrammos, Nagy Bernadett az U14-esek 47 kilogrammos súlycsoportjában, illetve a felnőtt női csapat), és Nagy Bernadett a kadetek között is az ötödik helyen végzett. Ezzel az eredménnyel klubunk az összesített éremtáblázaton harmadik legjobb magyar sportegyesületként a 20., a ponttáblázatban pedig szintén harmadik legjobb magyar klubként a 13. helyen végzett.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.