2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Egyéb XIV.kerület

Karatéssikerek Szentimrén

A pestszentimrei Sportkastélyban rendezték a 21. Budapest Open Nyílt Nemzetközi Karate Versenyt. Az idén Hayashi Cupra keresztelt versenyre ismét rengetegen jelentkeztek. 128 klub közel 2000 sportolója lépett tatamira. A versenyen a BVSC is képviseltette magát és versenyzőink ezúttal is kitettek magukért.

Bagotai Viola U12-es korosztályban, a 40 kg-os súlycsoportban kumitében aranyérmes lett. Rajta kívül hat bronzérmet szereztünk (Béres Botond a kadetek 57 kilogrammos, György Dániel a felnőttek 84 kilogrammos, Kapdebo Botond a juniorok 76 kilogrammos, Kissimon Réka, az U21-esek 50 kilogrammos, Nagy Bernadett az U14-esek 47 kilogrammos súlycsoportjában, illetve a felnőtt női csapat), és Nagy Bernadett a kadetek között is az ötödik helyen végzett. Ezzel az eredménnyel klubunk az összesített éremtáblázaton harmadik legjobb magyar sportegyesületként a 20., a ponttáblázatban pedig szintén harmadik legjobb magyar klubként a 13. helyen végzett.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.