2018. november 13., kedd
Szilvia

Extra

Károly herceget is díjazta idén a GQ magazin

Károly brit trónörököst és Rose McGowan amerikai színésznőt is díjazta a GQ magazin szerdán Londonban.

Károly hercegnek az emberiséget szolgáló jótékonysági munkáját jutalmazták a szerkesztőség életműdíjával. Kiemelték az elmúlt csaknem 50 évben végzett szolgálatát a környezetvédelem és a vallási tolerancia területén.


A 69 éves trónörökös több mint 400 szervezet elnöke vagy védnöke.

Rose McGowen az első színésznő, akit inspirációs díjával tüntet ki a GQ magazin. Kiemelték: “a nyitottság, mellyel saját tapasztalatait kezelte, a szexuális erőszak ellen indított metoo mozgalom egyik legnagyobb mozgatóereje volt”.

A 45 éves színésznő egyike volt annak a több mint 70 nőnek, akik szexuális erőszakkal vádolták Harvey Weinstein hollywoodi filmmogult.

A GQ (Gentlemen’s Quarterly) életmódmagazin díjait tizenegy országban, köztük az Egyesült Államokban, Mexikóban, Nagy-Britanniában, Indiában, Kínában és Japánban is átadják.

A londoni díjátadó gálát a Tate Modern múzeumban tartották, a ceremónián a szórakoztatóipar, a divat, a politika és a sport számos jelentős képviselője – többek között Kylie Minogue, Chris Hemsworth és Donatella Versace is – részt vett.

Kapcsolódó Cikkek

 • Aurelio: Nehezen maradok hűséges

  Aurelio: Nehezen maradok hűséges

  Ma indul a TV2 sikerműsorának A legbátrabb párosnak a második évada, ahol a lassan valóságshow-veteránnak számító Aurelio és párja, Dominika is megküzd a tízmillió forintos nyereményért.

 • Majkát meglágyította a fia

  Majkát meglágyította a fia

  A TV2 Sztárban sztár című műsorában eddig Majka volt az egyetlen zsűritag, aki mindig szőrösszívű volt a fellépőkkel, nyolc pontot csak az igazán kiemelkedő produkciók kaptak tőle.

 • Ninja Warrior: Anglia után itthon küzd Jonny

  Ninja Warrior: Anglia után itthon küzd Jonny

  Jonny Urszuly, az angliai Ninja Warrior győztese az itthoni pályán is szeretne bizonyítani. A háromgyermekes személyi edző azonban azzal nem számolt, hogy a selejtező előtt közvetlen lesérül, ami nagyban megnehezítette számára a versenyt.