EUR: 326,52 Ft
CHF: 300,35 Ft
2019. augusztus 20., kedd
István

Belföld

KDNP: A bevándorláspárti Brüsszel meg akarja büntetni az Európát védő Magyarországot

A KDNP szerint a “bevándorláspárti Brüsszel” meg akarja büntetni “az Európát védő Magyarországot”, erre utal, hogy az Európai Bizottság most a bevándorlási különadó elleni eljárással fenyegetőzik.

Nacsa Lőrinc, a KDNP-frakció szóvivője szombaton újságíróknak elmondta, a “migránspárti brüsszeli vezetés” ismét nem Európa és az európai emberek érdekében cselekszik, hanem a “migránsok és a migrációt szervező Soros-szervezetek” javára próbál beavatkozni egy magyar döntésbe.


A bevándorláspárti brüsszeli vezetés eddig is következetesen dolgozott a migráció segítésén, szervezésén és legalizálásán, és továbbra is mindent megtesz, hogy minden akadályt elgördítsen az elől – fogalmazott a politikus.

Erre példaként említette, hogy Brüsszel korábban támadást indított a magyar határzár, a bevándorlási szabályok szigorítása, a Stop Soros-törvénycsomag és a betelepítést megtiltó alkotmánymódosítás ellen is.


“Bárhogy megpróbálhatnak megbélyegezni, fenyegetni minket, kitartunk a bevándorlási tilalom mellett, mert ez egy újabb védelmet jelent hazánknak, és mert ez tükrözi a magyar emberek akaratát” – fejtette ki Nacsa Lőrinc.

A kormánypárti politikus emlékeztetett, a bevándorlási különadó nemrég lépett hatályba, azt minden olyan szervezetnek meg kell fizetnie, amely a bevándorlással kapcsolatban támogatást nyújt, vagy fogad el. Ezek a szervezetek egyébként Európa jövőjét és biztonságát is veszélyeztetik – tette hozzá.

Egyértelműnek nevezte továbbá, hogy Európa előtt két út áll: vagy bevándorló kontinenssé válik, vagy megvédi saját magát. “Ha a mostani bevándorláspárti brüsszeli vezetés marad, akkor Európa lakossága ki fog cserélődni, éppen ezért úgy gondoljuk, hogy új brüsszeli vezetésre, új bizottságra és új Európai Parlamentre van szükség, amely megvédi Európát, megvédi a határait, és megvédi az európai polgárokat is” – hangsúlyozta Nacsa Lőrinc.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Minden eszköz a rendelkezésre áll az ünnep biztonságos megrendezéséhez

  Minden eszköz a rendelkezésre áll az ünnep biztonságos megrendezéséhez

  Minden eszköz, képesség és tudás a rendelkezésre áll az államalapítás ünnepének biztonságos, mindenki megelégedésére történő megrendezéséhez kedden Budapesten – közölte Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár hétfőn Sopronban sajtótájékoztatón.

 • E-autós országjárás a Mobilitivel

  E-autós országjárás a Mobilitivel

  Pár éve még komoly szervezést igényelt, ha valaki elektromos autóval akarta körbejárni az országot, sőt, lehet, hogy nem is sikerült volna. Ma már azonban bátran, szinte kompromisszumok nélkül elindulhatunk elektromos autóval akár Debrecenből Szombathelyre, hiszen az NKM Mobilitás Kft.

 • Orbán Viktor: Auf Wiedersehen

  Orbán Viktor: Auf Wiedersehen

  Orbán Viktor újabb bejegyzést tett közzé közösségi oldalán. Mint ismert, a Páneurópai Piknik 30. évfordulója alkalmából sajtótájékoztatót tartott Orbán Viktor és Angela Merkel, miután Sopronban ökumenikus istentisztelettel emlékeztek meg az eseményről.