EUR: 325,32 Ft
CHF: 295,20 Ft
2019. július 22., hétfő
Magdolna

Belföld

KDNP: Folytatná a “Gyurcsány-párt” a rombolást a XV. kerületben

A “Gyurcsány-párt” folytatná a rombolást a XV. kerületben, míg László Tamás, a Fidesz-KDNP jelöltje a fejlődés és a biztonság útjára állítja a városrészt, ha megnyeri az időközi polgármester-választást vasárnap – jelentette ki a KDNP szóvivője szombaton Budapesten.

Nacsa Lőrinc újságíróknak hangsúlyozta, hogy az ellenzéki jelölt, Németh Angéla mögött Gyurcsány Ferenc áll. A privatizációból meggazdagodott milliárdost már a kormányzása alatt sem érdekelték az emberek, hiszen kiszolgáltatott helyzetbe taszította a gyermeket nevelő családokat, a dolgozó embereket és a nyugdíjasokat – tette hozzá. Gyurcsány a miniszterelnöki pozícióját is arra használta fel, hogy a saját cégének olcsóbban adja az áramot, közben a magyar családok rezsiszámláit folyamatosan emelte – mondta a szóvivő.


Nacsa Lőrinc megjegyezte, hogy a baloldalra az ország megvédésében sem lehet számítani, hiszen többször bebizonyították, hogy bevándorláspártiak, az itt élő családok támogatása helyett a migrációt erőltetnék. Felháborítónak nevezte egyúttal, hogy az ellenzék a XV. kerületben olyan jelöltet támogat, aki – mint fogalmazott – részt vett a helyi egészségügy színvonalának leépítésében és továbbra is rombolni áll szándékában.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • Hatalmas siker a családvédelmi akcióterv

    Hatalmas siker a családvédelmi akcióterv

    A nagycsaládosok autóvásárlási támogatása a legnépszerűbb a családvédelmi akcióterv júliusi elsején életbe lépett elemei között. A babaváró támogatást háromezren igényelték eddig, közülük 1300 pár már meg is kapta a tízmillió forintot.

  • Csűrfesztivál az erdélyi Mérában

    Csűrfesztivál az erdélyi Mérában

    A magyar és romániai fellépők mellett izraeli, mexikói, lengyel, görög-török-brit és norvég előadók is színpadra lépnek az erdélyi Mérában augusztus első négy napján a Világzenei Csűrfesztiválon.