EUR: 324,55 Ft
CHF: 299,06 Ft
2019. augusztus 17., szombat
Jácint

Egyéb Győr

Kelis búcsúztatta a nyarat

Az r’n’b díva a legnagyobb slágereivel jött
Fotó: O. Jakócs Péter

Ahogy azt már megszokhattuk, a győri nyárzáró nagykoncertre mindig világsztár érkezik a városba. Idén sem volt ez másként, az amerikai r’n’b énekesnő, Kelis érkezett. Előtte még a magyar rockabilly-fenegyerekek, a Mystery Gang zenészei pörgették fel a közönséget. Egri Petiék mint mindig, most is nagyon odatették magukat. Kelis pedig hozta a megszokott magas színvonalat és azokat a slágereket, amelyek az egész világon ismertté és népszerűvé tették. Győrben idén is elbúcsúzott a nyár, de ősszel is számos programmal csalogatják majd kikapcsolódásra a helybelieket és a vendégeket.

Kapcsolódó Cikkek

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Applikáció készül a turisztikai látnivalókról

  Applikáció készül a turisztikai látnivalókról

  Hamzáné Lakó Judit két – az idegenforgalom szempontjából fontos – szervezetet irányít Kecskeméten. Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület titkáraként Kecskemét és a környező települések értékeinek bemutatásáért dolgozik, a Hírös Város Turisztikai Központ szakmai vezetőjeként pedig rendezvényeket szervez a kecskemétiek és az ide látogató vendégek számára.