EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 23., vasárnap
Tekla, Líviusz

Egyéb Győr

Kelis búcsúztatta a nyarat

Az r’n’b díva a legnagyobb slágereivel jött
Fotó: O. Jakócs Péter

Ahogy azt már megszokhattuk, a győri nyárzáró nagykoncertre mindig világsztár érkezik a városba. Idén sem volt ez másként, az amerikai r’n’b énekesnő, Kelis érkezett. Előtte még a magyar rockabilly-fenegyerekek, a Mystery Gang zenészei pörgették fel a közönséget. Egri Petiék mint mindig, most is nagyon odatették magukat. Kelis pedig hozta a megszokott magas színvonalat és azokat a slágereket, amelyek az egész világon ismertté és népszerűvé tették. Győrben idén is elbúcsúzott a nyár, de ősszel is számos programmal csalogatják majd kikapcsolódásra a helybelieket és a vendégeket.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.