2018. szeptember 22., szombat
Móric

Egyéb XXII.kerület

Kertszínház

Dajka Mercutio és Benvolio duettjében

A Latinovits Zoltán Diákszínpad tapssal köszönte meg Endrédy Gábor munkáját

A Lukácsi Huba tanár úr által megálmodott és Endrédy Gábor színművésznek köszönhetően megvalósult Rómeó és Júlia a Békefi teremben

 

Az idén 20 éves Vojnovich-Huszár Villa most kezdődő jubileumi évada ismét kertszínházzal is várja a közönséget. A Budai Ciszterci Szent Imre Gimnáziumban működő nagy múltú Latinovits Zoltán Diákszínpad a klasszikus szerelmi drámát, Shakespeare Rómeó és Júliáját hozza el a villa kertjébe szeptember 21-én este. Endrédy Gábor színművész, a darab rendező-koreográfusa elmondta, örömmel jönnek a Vojnovich-Huszár Villába turnézni, nagy élmény a fiataloknak, hogy itt játszhatnak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.