EUR: 331,22 Ft
CHF: 301,52 Ft
2019. október 18., péntek
Lukács

Extra

Kiakasztotta a cukiságmérőt Cooky kisfia

A TV2 Mokka vendége volt tegnap Cooky, párja Debóra és közös kisfiuk, Kevin, aki nemrég először ült repülőn, amikor Franciaországba utaztak. Nehéz szavakat találni arra, hogy milyen cuki a rádiós nyolc hónapos kisfia, aki végigmosolyogta az interjút, és cseppet sem volt fáradt vagy nyűgös. Így nem csoda, hogy a pár nem zárkózik el attól, hogy rövid időn belül Kevinnek kistestvére szülessen.
„Boldogok vagyunk, hogy itt van Kevin, ha esetleg jön egy kistesó, akkor nem fogunk rágörcsölni. Az Isten jól eldönti odafönt, és meglátjuk hogy lesz” – mondta a rádiós.

Cooky fotó: Cser Dániel

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Imádkoztak Aurelióért

  Imádkoztak Aurelióért

  Auréliot a bírósági első fokon négy év börtönbüntetésre ítélte emberrablás bűntette miatt.

 • Változtatnak a jogszabályokon az e-rollerek miatt

  Változtatnak a jogszabályokon az e-rollerek miatt

  Elárasztották a várost az elektromos rollerek, amik jelenleg nem minősülnek járműnek, ami számos problémát felvet. A Lokál megtudta, hogy már előkészületben van a hazai jogszabályok kiegészítése ezzel kapcsolatban, hogy biztonságos legyen a közlekedés.

 • Kassai Lajos: Az íj tanított lőni

  Kassai Lajos: Az íj tanított lőni

  Kaposmérőn él Kassai Lajos magyar íjkészítő, lovasíjász versenyző, a Magyar Érdemrend középkeresztje tulajdonosa. Módszere egyedülálló a világon: amit a lovasíjászatról tudni, azt jelenleg tőle tudja a világ.