EUR: 314,43 Ft
CHF: 278,50 Ft
2019. március 22., péntek
Beáta, Izolda, Lea

Extra

Kiakasztotta a cukiságmérőt Cooky kisfia

A TV2 Mokka vendége volt tegnap Cooky, párja Debóra és közös kisfiuk, Kevin, aki nemrég először ült repülőn, amikor Franciaországba utaztak. Nehéz szavakat találni arra, hogy milyen cuki a rádiós nyolc hónapos kisfia, aki végigmosolyogta az interjút, és cseppet sem volt fáradt vagy nyűgös. Így nem csoda, hogy a pár nem zárkózik el attól, hogy rövid időn belül Kevinnek kistestvére szülessen.
„Boldogok vagyunk, hogy itt van Kevin, ha esetleg jön egy kistesó, akkor nem fogunk rágörcsölni. Az Isten jól eldönti odafönt, és meglátjuk hogy lesz” – mondta a rádiós.

Cooky fotó: Cser Dániel

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Stanley Kubrick 20 éve halt meg

  Húsz éve, 1999. március 7-én halt meg Stanley Kubrick, a filmtörténet egyik legnagyobb hatású rendezője, a Spartacus, a Lolita, a 2001: Űrodüsszeia, a Mechanikus narancs, a Ragyogás, a Tágra zárt szemek alkotója.

 • Eladhatatlanná vált Jacko birtoka

  Eladhatatlanná vált Jacko birtoka

  Úgy tűnik, még az ingatlanpiacra is hatással van a Michael Jacksonról szóló dokumentumfilm, a Neverland elhagyása, ugyanis az egykori popsztár birtoka ma már senkinek sem kell.

 • Curtis bátyja: Muszáj volt Ati mellett állnunk

  Curtis bátyja: Muszáj volt Ati mellett állnunk

  Curtis drogbotránya családját és párját is nagyon megviselte. Bátyja, Csabi minden nehézség ellenére végig kitartott a rapper mellett, az viszont nagyon fájt neki, ahogy Majka a nyilvánosság előtt felfedte testvére függőségét.