EUR: 322,77 Ft
CHF: 286,26 Ft
2018. december 12., szerda
Gabriella

Extra

Kiakasztotta a cukiságmérőt Cooky kisfia

A TV2 Mokka vendége volt tegnap Cooky, párja Debóra és közös kisfiuk, Kevin, aki nemrég először ült repülőn, amikor Franciaországba utaztak. Nehéz szavakat találni arra, hogy milyen cuki a rádiós nyolc hónapos kisfia, aki végigmosolyogta az interjút, és cseppet sem volt fáradt vagy nyűgös. Így nem csoda, hogy a pár nem zárkózik el attól, hogy rövid időn belül Kevinnek kistestvére szülessen.
„Boldogok vagyunk, hogy itt van Kevin, ha esetleg jön egy kistesó, akkor nem fogunk rágörcsölni. Az Isten jól eldönti odafönt, és meglátjuk hogy lesz” – mondta a rádiós.

Cooky fotó: Cser Dániel

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

    Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

    Osvárt Andrea egy bájos és törékeny nő, akit a munkájából fakadóan mégis gyakran láthatunk férfias szerepben. Saját producerirodát vezet, ahol olykor bizony keményen rá kell csapnia az asztalra.

  • Varga Viktor temetésen kezdte

    Varga Viktor temetésen kezdte

    Fest, szobrászkodik, zenél, a napokban viszont idejének nagy részét a próbateremben tölti. Ezúttal nem koncertre, hanem egy színpadi szuperprodukcióra készül Varga Viktor, aki az Álomutazó című mesemusicalben Reklám Marcit alakítja és három dalt is énekel Radics Gigivel közösen.