EUR: 317,03 Ft
CHF: 279,46 Ft
2019. február 19., kedd
Zsuzsanna

Extra

Kim ügyvéd akar lenni

Ügyvéd szeretne lenni Kim Kardashian – de ez csak elsőre tűnik meglepőnek a reality-királynőtől. Korábban elhunyt édesapja, Robert Kardashian ugyanis annak idején O. J. Simpson védőügyvédjeként lett híres. Kim ügyvédje szerint a sztárnak nagyon jók az ösztönei, kivételes az igazságérzete, és azt is tudja, hogyan győzzön meg másokat, ezért jó ügyvéd lenne. Kardashiant több nagy port kavaró ügy is érdekelte, sőt Donald Trump elnöknél kijárta, hogy kegyelmet adjon egy drogügyek miatt 20 évre ítélt idős asszonynak.

Profimedia, Bestimages

Kapcsolódó Cikkek

 • Csepregi Éva babázni szeretne

  Csepregi Éva babázni szeretne

  Vajon készül-e a nagymamaságra Csepregi Éva, és hány unokát szeretne? A Neoton Família énekese és fia, Dávid közös próbáján járt a Családvarázs.

 • Maratonra készül Benkő Dániel

  Maratonra készül Benkő Dániel

  Az utóbbi időben nem sokat lehetett hallani Benkő Dánielről, hosszú időre elvonult a nyilvánosság elől. A Lokál most megkereste a lantművészt, aki nem mindennapi hírrel szolgál, a zenész elárulta, hogy 72 évesen nekivág a maratonnak.

 • Eljegyezték Katy Perryt

  Eljegyezték Katy Perryt

  Katy Perry és Orlando Bloom sokáig éltek se veled, se nélküled kapcsolatban, többször is szakítottak, mostanra viszont rájöttek, hogy együtt képzelik el a jövőjüket.

 • Abbie, a fekete démon

  Abbie, a fekete démon

  Abbie Holborn a Gordie Shore nevű amerikai valóságshowból vált ismerté, és rövid idő alatt nagyon sok rajongóra tett szert.