EUR: 328,94 Ft
CHF: 301,91 Ft
2019. augusztus 24., szombat
Bertalan

Extra

Kim ügyvéd akar lenni

Ügyvéd szeretne lenni Kim Kardashian – de ez csak elsőre tűnik meglepőnek a reality-királynőtől. Korábban elhunyt édesapja, Robert Kardashian ugyanis annak idején O. J. Simpson védőügyvédjeként lett híres. Kim ügyvédje szerint a sztárnak nagyon jók az ösztönei, kivételes az igazságérzete, és azt is tudja, hogyan győzzön meg másokat, ezért jó ügyvéd lenne. Kardashiant több nagy port kavaró ügy is érdekelte, sőt Donald Trump elnöknél kijárta, hogy kegyelmet adjon egy drogügyek miatt 20 évre ítélt idős asszonynak.

Profimedia, Bestimages

Kapcsolódó Cikkek

 • Hitehagyott lett a szerelemben Nagy Sándor

  Hitehagyott lett a szerelemben Nagy Sándor

  Ábel Anita nagy sikerű talkshowjában, a Nő Commentben hétről hétre négy ismert nővel és egy férfivendéggel boncolgat hétköznapi vagy éppen szokatlan, nőket érintő témákat.

 • Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  A hétvégén véget ér a Duna Televízió egyik legnépszerűbb szünidei műsora, a Balatoni Nyár. A magazinműsor idén közel 1500 vendéget fogadott, a műsorvezetők hatszáz beszélgetést vezényeltek le, érintve majdnem ezer témát.

 • Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Magyarországon Radics Béla volt az első, akinek hosszú haja volt és farmert hordott – állítja Kosik Kristóf, aki 14 év küzdelem után idén februárban kezébe vehette a rockzenész sok évvel ezelőtt eltűnt gitárját, a legendás bíbor Gibsont.