2019. október 19., szombat
Nándor

Sport

Kimennél a Darts Eb-re? Csak a MOM Sportközpotnig kell menned!

A MOM Sportközpontban találkoznak Európa legjobb dartsosai. Ráadásul az Európa-bajnokságon ott lesznek a magyar versenyzők is.

A férfi csapat a finnekkel, a csehekkel, a gibraltáriakkal, valamint Man-sziget válogatottjával került egy csoportba. Kövesdi Andrea szövetségi kapitány szerint elszánt a csapat, de a finnek és a csehek is nehéz ellenfélnek ígérkeznek.


– A csoportból az első két helyezett jut tovább az legjobb 16 közé, bízunk benne, hogy a mieink is ott lesznek – mondta a szakember.

 

A nők a spanyolokkal, a románokkal, a görögökkel és a csehekkel kerültek össze.
– Összességében szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hiszen a sorsolásnál megúsztuk a skótokkal, a hollandokkal, vagy az angolokkal való találkozót – értékelt Kövesdi Andrea.

A csapatversenyeken kívül egyéniben és párosban is avatnak Európa-bajnokot. A MOM Sportközpontban tartandó steel darts Európa-bajnokság szeptember 25. és 29. között lesz.

A WDF szigorú szabályzata miatt a versenyterem csak 2018.09.29 (szombat) napon, a döntők ideje alatt látogatható. A selejtezők és elődöntők ideje (2018.09.26-27-28) alatt az érdeklődők a versenyterem mellett felállított ‚.Fan Zone” területén élőben követhetik a színpadon lévő mérkőzéseket, ahol „top” játékosok és magyar versenyzők is szerepelnek. A jegyértékesítéssel kapcsolatos infók megtalálhatók a magyardarts.hu oldalon.

Kapcsolódó Cikkek