EUR: 322,33 Ft
CHF: 283,67 Ft
2018. november 13., kedd
Szilvia

Egyéb Miskolc

Kinyitottak az uszodák

A tervezett nyári karbantartási munkálatok elvégzése után – változatlan árakkal – újra kinyitott a Miskolci Sportcentrum Kft. által üzemeltetett Kemény Dénes Városi Sportuszoda és a Diósgyőri Tanuszoda.

Mindkét létesítményben elvégezték azokat a munkálatokat, amelyeket év közben nem lehet kivitelezni. A Kemény Dénes Városi Sportuszodában a lakosságot érintő fejlesztések közül a fitneszterem és a szauna átalakítását, bővítését lehet kiemelni. A szauna nagyobb pihenőrészt és új bútorokat kapott, az év végéig pedig új kondigépeket szereznek be. Még ebben az évben egy új szoláriumot is beépítenek ebbe a szolgáltató egységbe.


Ismét lehet úszni a Kemény Dénesben

Áthelyezték a pénztárpultot is, előkészítve ezzel a hamarosan üzembe álló elektronikus beléptetőrendszer helyét. Mindemellett olyan, az üzemelés közben nem megvalósítható munkálatokra is sor került, mint a medencetér plafonjának festése, a víztechnológiai, gépészeti és légtechnikai berendezések átvizsgálása, javítása, felújítása.

A Diósgyőri Tanuszodában is elvégezték az ilyenkor szokásos, ütemezett karbantartási feladatokat. Időben elkészült a tanmedence és a nagymedence fertőtlenítése, fugázása, teljes vízcseréje, a tisztasági festés és a gépészeti felújítások.  A diósgyőri létesítmény – változatlan árú belépőkkel – szintén hétfőn reggel nyitotta meg újra kapuit.

Kapcsolódó Cikkek

 • A hősök neve az égbe kiállt

  A hősök neve az égbe kiállt

  1956 egy csoda, amikor egy ország nem félt, és minden ízében megtapasztalhatta, hogy ilyen nagy dolog a szabadság – fogalmazott november 4-i megemlékező beszédében Balogh László, a humán bizottság elnöke.

 • Jövőd a tét!

  Jövőd a tét!

  A „Jövőd a tét!” pályaválasztási kiállítást a közelmúltban rendezték meg a Messzi István Sportcsarnokban. Az általános iskolás gyerekek nem ismerik a szakmák tartalmát, de általában határozott véleményük van arról, milyen szakterületen szeretnének továbbtanulni.

 • Hamis kommunikáció és zsíros politikai állás

  Hamis kommunikáció és zsíros politikai állás

  A jobbikos városvezetés ad hoc alapon működteti a várost, nincs jövőképük, ezért egyetlen cég késleltetett adóbefizetése miatt már kétségbeestek. Közben sok millióba kerülő politikai állást tartanak fenn.