EUR: 327,34 Ft
CHF: 300,76 Ft
2019. augusztus 21., szerda
Sámuel, Hajna

Egyéb Miskolc

Kinyitottak az uszodák

A tervezett nyári karbantartási munkálatok elvégzése után – változatlan árakkal – újra kinyitott a Miskolci Sportcentrum Kft. által üzemeltetett Kemény Dénes Városi Sportuszoda és a Diósgyőri Tanuszoda.

Mindkét létesítményben elvégezték azokat a munkálatokat, amelyeket év közben nem lehet kivitelezni. A Kemény Dénes Városi Sportuszodában a lakosságot érintő fejlesztések közül a fitneszterem és a szauna átalakítását, bővítését lehet kiemelni. A szauna nagyobb pihenőrészt és új bútorokat kapott, az év végéig pedig új kondigépeket szereznek be. Még ebben az évben egy új szoláriumot is beépítenek ebbe a szolgáltató egységbe.


Ismét lehet úszni a Kemény Dénesben

Áthelyezték a pénztárpultot is, előkészítve ezzel a hamarosan üzembe álló elektronikus beléptetőrendszer helyét. Mindemellett olyan, az üzemelés közben nem megvalósítható munkálatokra is sor került, mint a medencetér plafonjának festése, a víztechnológiai, gépészeti és légtechnikai berendezések átvizsgálása, javítása, felújítása.

A Diósgyőri Tanuszodában is elvégezték az ilyenkor szokásos, ütemezett karbantartási feladatokat. Időben elkészült a tanmedence és a nagymedence fertőtlenítése, fugázása, teljes vízcseréje, a tisztasági festés és a gépészeti felújítások.  A diósgyőri létesítmény – változatlan árú belépőkkel – szintén hétfőn reggel nyitotta meg újra kapuit.

Kapcsolódó Cikkek

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Látványos futballshow költözött a Béke térre

  Látványos futballshow költözött a Béke térre

  A kerületünkben zajló Mozgásban a kultúra! című rendezvénysorozat harmadik eseménye A futball látványosságai címet kapta. A Béke téren megrendezett programon mindenki megismerhette a teqballt, mint sportágat, sőt a Freestyle Foci csapata is látványos show-val készült.