EUR: 322,81 Ft
CHF: 285,99 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Miskolc

Kinyitottak az uszodák

A tervezett nyári karbantartási munkálatok elvégzése után – változatlan árakkal – újra kinyitott a Miskolci Sportcentrum Kft. által üzemeltetett Kemény Dénes Városi Sportuszoda és a Diósgyőri Tanuszoda.

Mindkét létesítményben elvégezték azokat a munkálatokat, amelyeket év közben nem lehet kivitelezni. A Kemény Dénes Városi Sportuszodában a lakosságot érintő fejlesztések közül a fitneszterem és a szauna átalakítását, bővítését lehet kiemelni. A szauna nagyobb pihenőrészt és új bútorokat kapott, az év végéig pedig új kondigépeket szereznek be. Még ebben az évben egy új szoláriumot is beépítenek ebbe a szolgáltató egységbe.


Ismét lehet úszni a Kemény Dénesben

Áthelyezték a pénztárpultot is, előkészítve ezzel a hamarosan üzembe álló elektronikus beléptetőrendszer helyét. Mindemellett olyan, az üzemelés közben nem megvalósítható munkálatokra is sor került, mint a medencetér plafonjának festése, a víztechnológiai, gépészeti és légtechnikai berendezések átvizsgálása, javítása, felújítása.

A Diósgyőri Tanuszodában is elvégezték az ilyenkor szokásos, ütemezett karbantartási feladatokat. Időben elkészült a tanmedence és a nagymedence fertőtlenítése, fugázása, teljes vízcseréje, a tisztasági festés és a gépészeti felújítások.  A diósgyőri létesítmény – változatlan árú belépőkkel – szintén hétfőn reggel nyitotta meg újra kapuit.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.