EUR: 317,69 Ft
CHF: 279,73 Ft
2019. február 18., hétfő
Bernadett

Egyéb

Kipróbáltuk a footgolfot

Második alkalommal rendezték meg a Footgolf Média Kupát, melyre lapunk sportszerkesztője, Fehér György is meghívást kapott mint a magyar újságíró-válogatott tagja.

Lapunk sportszerkesztője, Fehér György is részt vett a tornán ( Fotó: Sáfár Tibor)

A footgolf egy szabadtéri sport, melynek fő célja, hogy a versenyző egy futball-labdát a lehető legkevesebb számú rúgással eljuttasson az elrúgóhelynek kijelölt lapos területről a pálya végén található lyukba. A játék szabályainak alapjait a golf adja, míg a technikai tudás a futball során sajátítható el. A sportág egyre nagyobb népszerűségnek örvend a világon.


Az Academy Golf Club – Budapest pályáján most újságírók, sportriporterek és néhány egykori válogatott futballista mutatta meg tudását. A 44 fős mezőnyben ott voltak a Spíler TV, az M4 Sport, az Eurosport, a Digi Sport, a Nemzeti Sport, a Sport TV és az újságíró-válogatott tagjai is. És bár mindez egy bulinak indult, azért verseny is volt, melyen végül Lévai Richárd, a Synlab versenyzője nyert, ám mögötte a Spíler TV szakértői csapata, azaz az egykori válogatott Hrutka János és Fehér Csaba végzett.

Kapcsolódó Cikkek