EUR: 323,28 Ft
CHF: 286,34 Ft
2018. szeptember 21., péntek
Máté, Mirella

Egyéb

Kipróbáltuk a footgolfot

Második alkalommal rendezték meg a Footgolf Média Kupát, melyre lapunk sportszerkesztője, Fehér György is meghívást kapott mint a magyar újságíró-válogatott tagja.

Lapunk sportszerkesztője, Fehér György is részt vett a tornán ( Fotó: Sáfár Tibor)

A footgolf egy szabadtéri sport, melynek fő célja, hogy a versenyző egy futball-labdát a lehető legkevesebb számú rúgással eljuttasson az elrúgóhelynek kijelölt lapos területről a pálya végén található lyukba. A játék szabályainak alapjait a golf adja, míg a technikai tudás a futball során sajátítható el. A sportág egyre nagyobb népszerűségnek örvend a világon.


Az Academy Golf Club – Budapest pályáján most újságírók, sportriporterek és néhány egykori válogatott futballista mutatta meg tudását. A 44 fős mezőnyben ott voltak a Spíler TV, az M4 Sport, az Eurosport, a Digi Sport, a Nemzeti Sport, a Sport TV és az újságíró-válogatott tagjai is. És bár mindez egy bulinak indult, azért verseny is volt, melyen végül Lévai Richárd, a Synlab versenyzője nyert, ám mögötte a Spíler TV szakértői csapata, azaz az egykori válogatott Hrutka János és Fehér Csaba végzett.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.

 • Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállót avattak a Horváth-kertben, az Alagút utca–Attila utca sarkánál. A Budavári Önkormányzat által megvalósított megálló falain kerületi írók, költők, művészek Krisztinavárosról írt idézetei olvashatók, amelyeket diákok küldtek be egy ebből a célból kiírt pályázatra.