2019. augusztus 18., vasárnap
Ilona

Egyéb

Kipróbáltuk a footgolfot

Második alkalommal rendezték meg a Footgolf Média Kupát, melyre lapunk sportszerkesztője, Fehér György is meghívást kapott mint a magyar újságíró-válogatott tagja.

Lapunk sportszerkesztője, Fehér György is részt vett a tornán ( Fotó: Sáfár Tibor)

A footgolf egy szabadtéri sport, melynek fő célja, hogy a versenyző egy futball-labdát a lehető legkevesebb számú rúgással eljuttasson az elrúgóhelynek kijelölt lapos területről a pálya végén található lyukba. A játék szabályainak alapjait a golf adja, míg a technikai tudás a futball során sajátítható el. A sportág egyre nagyobb népszerűségnek örvend a világon.


Az Academy Golf Club – Budapest pályáján most újságírók, sportriporterek és néhány egykori válogatott futballista mutatta meg tudását. A 44 fős mezőnyben ott voltak a Spíler TV, az M4 Sport, az Eurosport, a Digi Sport, a Nemzeti Sport, a Sport TV és az újságíró-válogatott tagjai is. És bár mindez egy bulinak indult, azért verseny is volt, melyen végül Lévai Richárd, a Synlab versenyzője nyert, ám mögötte a Spíler TV szakértői csapata, azaz az egykori válogatott Hrutka János és Fehér Csaba végzett.

Kapcsolódó Cikkek

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Látványos futballshow költözött a Béke térre

  Látványos futballshow költözött a Béke térre

  A kerületünkben zajló Mozgásban a kultúra! című rendezvénysorozat harmadik eseménye A futball látványosságai címet kapta. A Béke téren megrendezett programon mindenki megismerhette a teqballt, mint sportágat, sőt a Freestyle Foci csapata is látványos show-val készült.