EUR: 334,91 Ft
CHF: 307,92 Ft
2019. szeptember 23., hétfő
Tekla, Líviusz

Külföld

Kirúgták, mert igazat mondott migránsügyben

Szakmailag kifogástalan szakember vesztette el munkáját a Merkel-féle migránspárti politika és annak túlkapásai következtében Németországban. A titkosszolgálat vezetőjét azért rúgták ki, mert igazat mondott. 

Hans-Georg Maassent, a német szövetségi alkotmányvédelmi hivatal vezetőjét azért távolították el hivatalából, mert kimondta, hogy nincs neonáci hajtóvadászat migránsok ellen Chemnitzben. A balos és liberális média a migránsok által elkövetett brutális gyilkosság óta állítja ennek ellenkezőjét. A titkosszolgálat főnökét most, a baloldali pártok nyomására távolították el hivatalából. A jövőben a belügyminisztérium államtitkáraként folytatja munkáját – írja az Origo.


Maassen szerint egy a migránsok üldözéséről készült felvétel hamisítvány, továbbá egy interjúban azt is elmondta, szerinte azért hozták nyilvánosságra, hogy eltereljék a figyelmet a migránsok által elkövetett gyilkosságról.

Eközben kedden helyezték szabadlábra azt az iraki férfit, aki az augusztusban migránsok által elkövetett, majd tüntetéseket kiváltó gyilkosság egyik gyanúsítottja.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Csődbe ment a legrégibb brit utazási iroda

  Csődbe ment a legrégibb brit utazási iroda

  Csődbe ment hétfőn és azonnali hatállyal beszüntette tevékenységét a legrégibb brit utazási iroda, a Thomas Cook, amelynek több százezer utasa tartózkodik jelenleg is a világ különböző üdülőhelyein.

 • A nap képe: Tök jó tökfesztivál

  A nap képe: Tök jó tökfesztivál

  Már áprilisban elkezdik a készülődést a ludwigsburgi tökfesztiválra úgy, hogy a világ minden tájáról begyűjtött, különböző tökfajták magjait kis cserepekbe elültetik, majd 3-4 héttel később átszállítják egy botanikuskertbe, ahol gondos ápolás mellett „felnevelik”.

 • A 2015-2019-es időszak volt a legmelegebb öt év az elmúlt 150 évben

  A 2015-2019-es időszak volt a legmelegebb öt év az elmúlt 150 évben

  A Meteorológiai Világszervezet (WMO) előzetes adatai szerint a 2015 és 2019 közötti időszak a legmelegebb egymást követő öt év volt az időjárási feljegyzések 150 évvel ezelőtti kezdete óta, az átlaghőmérséklet ebben az időszakban világszerte 1,1 Celsius-fokkal volt magasabb, mint az 1850-1900 közötti időszakban.