2020. április 06., hétfő
Vilmos, Bíborka

Külföld

Kirúgták, mert igazat mondott migránsügyben

Szakmailag kifogástalan szakember vesztette el munkáját a Merkel-féle migránspárti politika és annak túlkapásai következtében Németországban. A titkosszolgálat vezetőjét azért rúgták ki, mert igazat mondott. 

Hans-Georg Maassent, a német szövetségi alkotmányvédelmi hivatal vezetőjét azért távolították el hivatalából, mert kimondta, hogy nincs neonáci hajtóvadászat migránsok ellen Chemnitzben. A balos és liberális média a migránsok által elkövetett brutális gyilkosság óta állítja ennek ellenkezőjét. A titkosszolgálat főnökét most, a baloldali pártok nyomására távolították el hivatalából. A jövőben a belügyminisztérium államtitkáraként folytatja munkáját – írja az Origo.


Maassen szerint egy a migránsok üldözéséről készült felvétel hamisítvány, továbbá egy interjúban azt is elmondta, szerinte azért hozták nyilvánosságra, hogy eltereljék a figyelmet a migránsok által elkövetett gyilkosságról.

Eközben kedden helyezték szabadlábra azt az iraki férfit, aki az augusztusban migránsok által elkövetett, majd tüntetéseket kiváltó gyilkosság egyik gyanúsítottja.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek