EUR: 317,03 Ft
CHF: 279,46 Ft
2019. február 19., kedd
Zsuzsanna

Egyéb Ózd

Kitüntették a polgárőrvezetőt

Mezőkövesden tartották a XIX. Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Polgárőr Napot, ahol az is elhangzott, hogy a megye továbbra is meghatározó része az országos polgárőrmozgalomnak.

Az eredmények ismertetése után, az ünnepség végén kitüntetéseket és jutalmakat adtak át. Az Országos Polgárőr Szövetség elnöke, dr. Túrós András a Polgárőr Érdemkereszt ezüst fokozatú kitüntetésében részesítette Borsodszentgyörgy polgármesterét, Németh Gyulát, aki egyben a község polgárőrségének vezetője. Dr. Mecser Tamás rendőr ezredes, megyei bűnügyi főkapitány-helyettes kiemelte, hogy a megye minden kapitányságának vezetője jelen volt a rendezvényen, amivel szeretnék kifejezni azt a tiszteletet, amit a polgárőrség iránt éreznek, valamint jelképezni az összetartozást és a közös tevékenységet, ami mindennapi munkájukat jellemzi.


Németh Gyulának gratulált a kitüntetéshez dr. Ata Abukamar, az ózdi polgárőrség elnöke (balra)

Csóra György, a B.-A.-Z. Megyei Polgárőr Szövetség elnöke visszaemlékezett az elmúlt 27 évre és ecsetelte, hogy a polgárőrök hogyan akarják tovább erősíteni a kezdetekkor felvállalt tevékenységet.

Kapcsolódó Cikkek