EUR: 321,20 Ft
CHF: 282,35 Ft
2018. november 19., hétfő
Erzsébet

Egyéb Ózd

Kitüntették a polgárőrvezetőt

Mezőkövesden tartották a XIX. Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Polgárőr Napot, ahol az is elhangzott, hogy a megye továbbra is meghatározó része az országos polgárőrmozgalomnak.

Az eredmények ismertetése után, az ünnepség végén kitüntetéseket és jutalmakat adtak át. Az Országos Polgárőr Szövetség elnöke, dr. Túrós András a Polgárőr Érdemkereszt ezüst fokozatú kitüntetésében részesítette Borsodszentgyörgy polgármesterét, Németh Gyulát, aki egyben a község polgárőrségének vezetője. Dr. Mecser Tamás rendőr ezredes, megyei bűnügyi főkapitány-helyettes kiemelte, hogy a megye minden kapitányságának vezetője jelen volt a rendezvényen, amivel szeretnék kifejezni azt a tiszteletet, amit a polgárőrség iránt éreznek, valamint jelképezni az összetartozást és a közös tevékenységet, ami mindennapi munkájukat jellemzi.


Németh Gyulának gratulált a kitüntetéshez dr. Ata Abukamar, az ózdi polgárőrség elnöke (balra)

Csóra György, a B.-A.-Z. Megyei Polgárőr Szövetség elnöke visszaemlékezett az elmúlt 27 évre és ecsetelte, hogy a polgárőrök hogyan akarják tovább erősíteni a kezdetekkor felvállalt tevékenységet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.