EUR: 332,08 Ft
CHF: 304,02 Ft
2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Extra

Kóbor János felesége, Zsóka: Ez volt életünk legszebb napja

Az Omega frontembere és felesége, Zsóka nemrégiben – tíz évvel polgári esküvőjük után – templomban is örök hűséget fogadott egymásnak. Zsóka a Lokálnak meghatódva mesélt a nagy napról és arról, hogy Meckyvel még talán soha nem voltak ilyen szerelmesek.

Ahogy arról már korábban is írtunk, Kóbor János tíz évvel ezelőtt csak polgári szertartás keretében vette el a nála 23 évvel fiatalabb Deme Zsókát, akivel még 2005-ben, egy partin ismerkedett meg. A tanárból és modellből lett üzletasszony 2007-ben egy gyönyörű gyermekkel, Lénával is megajándékozta a Kossuth-díjas énekest, akinek azóta is kislánya a szeme fénye. Boldog házasságuk alatt Zsóka és Mecky fejében mindig is ott motoszkált a templomi esküvő gondolata, ezért úgy döntöttek, hogy tízéves házassági évfordulójukon Isten színe előtt másodjára is kimondják a boldogító igent.


– Nem túlzok, ha azt mondom, hogy ez volt életünk eddigi legszebb napja. Teljesen más érzések keringtek bennünk, mint tíz évvel ezelőtt, az egész nagyon különleges volt. Azt hiszem, hogy Meckyvel elértük a szeretet legfelső fokát. Alig vártuk már a nagy napot, izgalmakkal teli nyár volt, rengeteget készültünk testben és lélekben is. Felemelő érzés volt egymás kezét szorongatva fogadalmat tenni a másiknak Isten házában, tudva, hogy  mindvégig ott áll mögöttünk szerelmünk gyümölcse, Lénácska is – kezdte lapunknak elérzékenyülve Zsóka, aki férjével együtt rajong a Balatonért, így a szertartást is ott, egy gyönyörű kis kápolnában, szűk családi és baráti körben tartották, ahol kislányuk is különleges szerepet kapott.

– Természetesen egy Omega-slágerre, a Nyári éjek asszonyára vonultunk be, és a kis Léna volt a zenefelelős. Hármunk közül talán ő volt a legizgatottabb. Meckyvel mi vagyunk rá az élő példa, hogy a gyerek és 13 évnyi együttlét ellenére sem kell, hogy ellaposodjon a házasság. A mi kapcsolatunk most szilárdabb, mint valaha. Az oltár előtt állva szó szerint nyeldestük a könnyeinket, hisz sok mindent megéltünk már együtt, de ezzel a templomi esküvővel valóban feltettük a pontot az i-re – áradozott a zenész felesége, aki a nagy napon Léber Barbara egyedi tervezésű ruháját viselte, melyet Kalmár Mónika gyönyörű fejdísze koronázott meg. Az énekes ezzel szemben persze hozta a formáját, s 75 éves vérbeli rockerként farmerben és tornacipőben mondta ki az igent. A szertartást követően a násznép egy étterembe vonult, ahonnan a meghitt vacsora után a házaspár egyenesen a saját jachtja felé vette az irányt, hogy ott töltsön egy romantikus éjszakát.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Terry Black

  Meghalt Terry Black

  Ma délután egy müncheni kórházban hunyt el Rácz Károly, ismertebb nevén Terry Black – számol be a Borsonline az AcNews-ra hivatkozva.

 • Hoppá! Így díjazták a Trónok harca sorozatot

  Hoppá! Így díjazták a Trónok harca sorozatot

  Tíz kreatív Emmy-díjat nyert el drámasorozat kategóriában a Trónok harca nyolcadik évada, a Csernobil című sorozat hét díjat kapott a korlátozott epizódsorozatok kategóriában, a Free Solo – Mászókötél nélkül című filmet a dokumentumfilmek között szintén hét díjjal jutalmazták.

 • Gyász! Elhunyt a Piramis zenésze

  Gyász! Elhunyt a Piramis zenésze

  Szomorú hírt osztottak meg az együttes hivatalos közösségi oldalán. 65 éves korában, vasárnap éjjel elhunyt el Gallai Péter, az együttes billentyűse.