EUR: 324,55 Ft
CHF: 299,06 Ft
2019. augusztus 18., vasárnap
Ilona

Extra

Köntös és csipke: furcsa esküvői ruhák nyara

Idén nyáron is rengeteg sztár fogadott örök hűséget élete párjának. Az esküvőn mindegyikük szebbnél szebb és különlegesebb ruhakölteményben tündökölt. Van, aki hagyományos abroncsos hercegnőként, míg más talpig csipkében vagy csupán egy köntösben állt oltár elé.

Profimedia, Face To Face A

Kaley Cuoco június végén egy „állati” esküvőn házasodott össze Karl Cook profi lovassal. Az Agymenők sztárja egy dekoltált csipkecsodában tündökölt a nagy napon.


fotó: instagram

Ashley Greene két menyasszonyi ruhát is viselt a nagy napon. Egy hagyományos hosszú fehéret és ezt a különleges, földig érő, merész átlátszó költeményt, amihez hosszú fátyolt is választott.

fotó: instagram

David Hasselhoff 65 évesen ismét nősülésre adta a fejét. Gyönyörű felesége, Hayley Roberts pedig – két év jegyesség után – igazi hercegnőként fogadott örök hűséget a 28 évvel idősebb színésznek július végén Pugliában.

fotó: instagram

Felicity Jones egy év jegyesség után július elején ment hozzá rendező párjához. A Star Wars sztárja  egy klasszikus és letisztult ruhát választott, amelyben valósággal sugárzott.

fotó: instagram

Tommy Lee és 24 évvel fiatalabb neje, Brittany Furlan nem kerítettek nagy feneket öltözetüknek. Minden felhajtást kerülve egy szálloda udvarán köntösben és papucsban mondták ki a boldogító igent.

Kapcsolódó Cikkek