EUR: 323,61 Ft
CHF: 287,40 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb I.kerület

Könyves ünnep

A 16. Budavári Könyvünnepet tartották meg a Szentháromság téren, ahol három nap alatt 22 könyvkiadó és 6 kulturális intézmény mutatkozott be.

A magyar nyelv és könyv idei ünnepét a közelmúltban elhunyt Kányádi Sándor emlékének ajánlották a szervezők, a díszvendég Székelyudvarhely volt. Most is találkozhattak itt az olvasók kedvenc íróikkal és a kisebb kiadók is bemutatkozhattak a nagyközönségnek, az olvasást népszerűsítve.

Itt találkoznak a könyvszerető emberek (Fotó: Máté Krisztián)

KIcsiknek és nagyoknak is van választék olvasnivalóból! (Fotó: Máté Krisztián)

Már a látvány is megéri (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.