EUR: 316,84 Ft
CHF: 279,29 Ft
2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Belföld

Közel 4 milliárd forint a Mega Moolah jackpotja

Közel 4 milliárd forintra nőtt a Mega Moolah jackpot nyereménye. A nemzetközi online szerencsejáték jackpot összege mintegy duplája az ötöslottó múlt héten megnyert közel kétmilliárd forintos főnyereményének.

A Microgaming által kifejlesztett játékon indulása óta több alkalommal vittek el több száz millió forintos jackpotot. Idén már 6 szerencsés játékos örülhetett nyereményének, legutóbb áprilisban egy új-zélandi játékos nyert több mint 1,5 milliárd forintot. Minden idők legnagyobb Mega Moolah nyereményével egy brit katona, Jonathan Heywood büszkélkedhet, ő mindössze 100 forint értékű pörgetéssel néhány perc játék után 2015-ben közel 6 milliárd forint szakított. Ez volt az online kaszinók történetében a legnagyobb egyösszegű kifizetés, így a nyeremény bekerült a Guiness rekordok közé. Érdekesség, hogy a Mega Moolah jackpot nyereményét legnagyobb számban eddig európai online játékos nyerte meg.


A Mega Moolah egy afrikai szafari hangulatát idéző játék, amely 200 millió forintos megajackpottal indul, de a főnyereményen túl kisebb több millió forintos jackpotok is nyerhetőek, amik akár napi rendszerességgel is gazdára találnak. A játék Magyarországról a vegas.hu online kaszinóban elérhető.

Kapcsolódó Cikkek

 • Juncker kudarcot vallott

  Juncker kudarcot vallott

  Hétfőn indította el legújabb kampányát a kormány, amely keretében az Európai Parlement terveirre akarják felhívni a figyelmet.

 • Jobb a szálló, mint az utca

  Jobb a szálló, mint az utca

  Sok támadás érte a múlt ősszel hatályba lépett úgynevezett hajléktalantörvényt. A Lokál most annak próbált utánajárni, hogy az érintettek hogyan élik meg a problémát, és hogy szerintük jobb-e egy hajléktalanszállón élni, mint az utcán.

 • 14 éves csúcson a gazdaság

  14 éves csúcson a gazdaság

  A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) első becslése szerint a hazai GDP 4,8 százalékot növekedett 2018-ban az egy évvel korábbihoz képest.