EUR: 350,77 Ft
CHF: 331,53 Ft
2020. május 25., hétfő
Orbán

Belföld

Közel 4 milliárd forint a Mega Moolah jackpotja

Közel 4 milliárd forintra nőtt a Mega Moolah jackpot nyereménye. A nemzetközi online szerencsejáték jackpot összege mintegy duplája az ötöslottó múlt héten megnyert közel kétmilliárd forintos főnyereményének.

A Microgaming által kifejlesztett játékon indulása óta több alkalommal vittek el több száz millió forintos jackpotot. Idén már 6 szerencsés játékos örülhetett nyereményének, legutóbb áprilisban egy új-zélandi játékos nyert több mint 1,5 milliárd forintot. Minden idők legnagyobb Mega Moolah nyereményével egy brit katona, Jonathan Heywood büszkélkedhet, ő mindössze 100 forint értékű pörgetéssel néhány perc játék után 2015-ben közel 6 milliárd forint szakított. Ez volt az online kaszinók történetében a legnagyobb egyösszegű kifizetés, így a nyeremény bekerült a Guiness rekordok közé. Érdekesség, hogy a Mega Moolah jackpot nyereményét legnagyobb számban eddig európai online játékos nyerte meg.


A Mega Moolah egy afrikai szafari hangulatát idéző játék, amely 200 millió forintos megajackpottal indul, de a főnyereményen túl kisebb több millió forintos jackpotok is nyerhetőek, amik akár napi rendszerességgel is gazdára találnak. A játék Magyarországról a vegas.hu online kaszinóban elérhető.

Kapcsolódó Cikkek