2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Egyéb Békéscsaba

Közlekedjünk autómentesen!

Az európai autómentes nap és mobilitási hét Békéscsabán minden évben sok érdeklődőt vonz. A lakosság nagy arányban rendszeresen közlekedik kerékpárral vagy használja a tömegközlekedést, akár egészségügyi, akár környezetvédelmi vagy más megfontolásból. A városban a fejlesztések között előkelő helyen szerepelnek a kerékpárutak, hogy még kényelmesebben, célirányosabban közlekedhessünk a kétkerekűvel. Az ezekhez hasonló rendezvények pedig még inkább ráirányítják a figyelmet ennek előnyeire, a betartandó szabályokra, hogyan kerüljük el a baleseteket. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt voltak érdekes és hasznos programok, érdemes volt ezeket a lehetőségeket kihasználni.

Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.