EUR: 316,97 Ft
CHF: 279,31 Ft
2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Egyéb Békéscsaba

Közlekedjünk autómentesen!

Az európai autómentes nap és mobilitási hét Békéscsabán minden évben sok érdeklődőt vonz. A lakosság nagy arányban rendszeresen közlekedik kerékpárral vagy használja a tömegközlekedést, akár egészségügyi, akár környezetvédelmi vagy más megfontolásból. A városban a fejlesztések között előkelő helyen szerepelnek a kerékpárutak, hogy még kényelmesebben, célirányosabban közlekedhessünk a kétkerekűvel. Az ezekhez hasonló rendezvények pedig még inkább ráirányítják a figyelmet ennek előnyeire, a betartandó szabályokra, hogyan kerüljük el a baleseteket. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt voltak érdekes és hasznos programok, érdemes volt ezeket a lehetőségeket kihasználni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tollaslabdában is jók az érdiek

  Tollaslabdában is jók az érdiek

  Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

 • Pillantás a rácsok mögé

  Pillantás a rácsok mögé

  Az 5. BIDF (Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál) versenyfilmjeként mutatták be a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön lelkészéről, Butsy Lajos atyáról készült dokumentumfilmet.

 • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.