2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Belföld

Közleményt adtak ki a 11 éves kislány megrontásával kapcsolatba hozott sztársportolók

Közleményt adott ki a Kópé Uvse Facebook-oldalán, az akkor 11 éves kislány szexuális zaklatásának ügyével  kapcsolatba hozott olimpiai bajnok Kósz Zoltán, valamint Petőváry Zsolt vízilabdázók.

A közösségi oldalra írt közleménybe a sportolók megköszönik a támogatást és a biztató szavakat.

“Nagy szükségünk van rátok ebben a remélhetőleg rövid időszakban, amíg az igazság kiderül.”

Mint arról korábban beszámoltunk a Blikk értesülései szerint két sztársportoló hosszú hónapokon keresztül folytatott szexuális kapcsolatot egy akkor mindössze 11 éves kislánnyal.

A most 13 éves kislány szülei jelentették fel a két sportolót, akik neve szombaton a TV2 Tények műsorában hangzott el először az ügy kapcsán.

Kapcsolódó Cikkek

 • Magyar Levente: a mostani évek Magyarország évei

  Magyar Levente: a mostani évek Magyarország évei

  Magyarország teljesen más helyzetben van, mint 2010 előtt, az elmúlt kilenc évben emelkedett az életszínvonal, erőssé és stabillá vált a gazdaság, Európában is tekintélyes nemzetté emelkedett fel a magyar – jelentette ki a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára hétfőn a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Fehérgyarmaton.

 • Kicsi a bors, de erős! Mini kocsi, óriási élmény

  Kicsi a bors, de erős! Mini kocsi, óriási élmény

  Talán nem túlzás kijelenteni, hogy a meglepkék kínálatában ez az egyik legőrültebb extrém szabadidős tevékenység. Első ránézésre leginkább a 30-as, 40-es évek versenyautóinak kicsinyített másaira hajaznak ezek a Mini Hot Rodok, ám van az a mondás, hogy “kicsi a bors, de erős”.

 • Magyarország első okosvárosa lesz a Ligetben

  Magyarország első okosvárosa lesz a Ligetben

  Magyarország egyik első okosvárosrésze jön létre 2023-ra a Liget Budapest Projekt révén. A Smart Liget koncepciója az Európában is egyedülálló megoldásokkal a városrészt a főváros egyik legkörnyezetbarátabb, zéró károsanyag-kibocsátással működő helyévé teszi.

 • Újra beégett Karácsony

  Újra beégett Karácsony

  Tarlós István főpolgármestert akarta lejáratni legújabb videójában Karácsony Gergely, de visszanyalt a fagyi, ugyanis az ellenzéki jelölt kisfilmjében rosszul írták le azt, hogy Budapest.