2018. szeptember 25., kedd
Eufrozina, Kende

Belföld

Közleményt adtak ki a 11 éves kislány megrontásával kapcsolatba hozott sztársportolók

Közleményt adott ki a Kópé Uvse Facebook-oldalán, az akkor 11 éves kislány szexuális zaklatásának ügyével  kapcsolatba hozott olimpiai bajnok Kósz Zoltán, valamint Petőváry Zsolt vízilabdázók.

A közösségi oldalra írt közleménybe a sportolók megköszönik a támogatást és a biztató szavakat.

“Nagy szükségünk van rátok ebben a remélhetőleg rövid időszakban, amíg az igazság kiderül.”

Mint arról korábban beszámoltunk a Blikk értesülései szerint két sztársportoló hosszú hónapokon keresztül folytatott szexuális kapcsolatot egy akkor mindössze 11 éves kislánnyal.

A most 13 éves kislány szülei jelentették fel a két sportolót, akik neve szombaton a TV2 Tények műsorában hangzott el először az ügy kapcsán.

Kapcsolódó Cikkek

  • Szijjártó: Stratégiai érdek, hogy Magyarország maradjon Kína első számú partnere

    Szijjártó: Stratégiai érdek, hogy Magyarország maradjon Kína első számú partnere

    Magyarországnak gazdasági és stratégiai érdeke, hogy továbbra is Kína első számú gazdasági, kereskedelmi és befektetési partnere maradjon a közép-európai térségben – jelentette ki kedden New Yorkban Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, akinek az ENSZ-közgyűlés aznap megnyílt csúcsszintű ülésszakán elsőként Vang Ji kínai külügyminiszterrel volt kétoldalú találkozója.

  • A kormány vizsgálja meg a bevándorlási különadót

    A kormány vizsgálja meg a bevándorlási különadót

    Az Országgyűlés igazságügyi bizottsága keddi ülésén felkérte a kormányt, hogy vizsgálja meg a bevándorlási különadó megfizetésére vonatkozó hatályos jogszabályokat, és kezdeményezzen változtatásokat, amennyiben azok lehetőséget biztosítanak az adóelkerülésre.