EUR: 317,58 Ft
CHF: 280,03 Ft
2019. február 23., szombat
Alfréd

Belföld

Közleményt adtak ki a 11 éves kislány megrontásával kapcsolatba hozott sztársportolók

Közleményt adott ki a Kópé Uvse Facebook-oldalán, az akkor 11 éves kislány szexuális zaklatásának ügyével  kapcsolatba hozott olimpiai bajnok Kósz Zoltán, valamint Petőváry Zsolt vízilabdázók.

A közösségi oldalra írt közleménybe a sportolók megköszönik a támogatást és a biztató szavakat.

“Nagy szükségünk van rátok ebben a remélhetőleg rövid időszakban, amíg az igazság kiderül.”

Mint arról korábban beszámoltunk a Blikk értesülései szerint két sztársportoló hosszú hónapokon keresztül folytatott szexuális kapcsolatot egy akkor mindössze 11 éves kislánnyal.

A most 13 éves kislány szülei jelentették fel a két sportolót, akik neve szombaton a TV2 Tények műsorában hangzott el először az ügy kapcsán.

Kapcsolódó Cikkek

  • Új meteorvadász kamerarendszert építenek ki Magyarországon

    Új meteorvadász kamerarendszert építenek ki Magyarországon

    A lehulló meteorok pályájának kiszámítását és a becsapódó meteoritok megtalálását segíti az a kamerarendszer, amelynek első elemét a szakemberek március elején telepítik Mátraszentimre közelében, a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont (CSFK) Konkoly-Thege Miklós Csillagászati Intézetének Piszkéstetői Obszervatóriumánál.

  • Kormánybiztos: A legsürgetőbb feladat a közterületek rendbetétele a Budai Várnegyedben

    Kormánybiztos: A legsürgetőbb feladat a közterületek rendbetétele a Budai Várnegyedben

    A legsürgetőbb feladat a közterületek, zöldfelületek, sétányok és utak rendbetétele a Budai Várnegyedben, aztán a folyamatban lévő beruházások befejezése – mondta Fodor Gergely, a várnegyed területén megvalósuló kormányzati beruházásokért felelős kormánybiztos a Mandinernek adott interjújában, amely szombaton jelent meg az internetes lapban.