EUR: 332,75 Ft
CHF: 303,39 Ft
2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Extra

Kozso: Jöhet az esküvő és a baba

Kozso néhány évvel ezelőtt élet-halál között lebegett, súlyos agyvérzése után újra kellett tanulnia a járást, a beszédet és az írást is. Sokan elfordultak tőle ez alatt az idő alatt, párjáról azonban, akivel másfél éve van együtt, azt gondolja, hogy sosem hagyná el őt. Hamarosan el is veszi feleségül.

Kozso (Fotó: Lokál)

Kozso négy évvel ezelőtt élet és halál között lebegett, amikor korábbi agyvérzése után egy szövődmény miatt újra műteni kellett. Akkor rengetegen elpártoltak mellőle, de ma már azt gondolja, hogy a betegsége egy nagy újrakezdés volt, és azt sem bánja, hogy mindez megtörtént vele, különben nem találkozhatott volna jelenlegi szerelmével. – Sokan kérdezik, hogy lepergett-e életem filmje vagy hogy változtatnék-e valamin. Az igazság az, hogy azok a hibák – vagy inkább nevezzük őket lépéseknek –, amiket a múltban elkövettem, vezettek oda, hogy ma boldog vagyok. Mert azokkal találkoztam és azok mellett lehetek, akik ma az életemben vannak – mesélte a zenész, aki másfél éve boldog párkapcsolatban él, barátnőjéről azonban egyelőre nagyon titokzatosan mesél.


– Olyan sokszor megégettem már magam előtte, de ő teljesen más, mint bárki, akivel párkapcsolatom volt. Ez most csak kettőnkről szól, és őszintén féltem a médiától is. Nem szeretném, hogy bárki negatívan nyilatkozzon róla. Pontosan ezért nem fedem fel a párom kilétét, egyelőre még a nevét sem árulom el, de ennek is eljön az ideje. Most végre egy igazi boldog párkapcsolatom van. Amerikában ismertem meg a szerelmemet több mint másfél éve. Egy koncert után mutattak be minket egymásnak. Ott beszélgettünk, majd másnap elhívtam ebédelni. Bár ez az ebéd végül nem jött össze, és én elutaztam a következő koncertekre, a kapcsolat nem szakadt meg köztünk. Mindennap órákon át beszéltünk, és teljesen megismertük egymás lelki világát, amíg végül újra tudtunk találkozni. Talán ez volt az egésznek a titka. Óriási tűz lobogott bennünk, de csak később lehettünk egymáséi, így a testi szerelem előtt lelki kapcsolat szövődött köztünk – avatott be a részletekbe a manapság cseppet sem szomorú szamuráj, aki esküvőt és babát tervez kedvesével.

Kozso (Fotó: Lokál )

– Esküvőről természetesen beszéltünk már, és biztosan lesz is. Abban azonban egyetértünk, hogy nem egy darab papír határozza meg azt, hogy mi szeretjük egymást, együtt vagyunk és együtt is fogunk maradni. Ha viszont majd eljön az a nap, szeretném, hogy minden olyan legyen, ahogy a kedvesem szeretné, és álmai esküvője legyen – fogalmazott sejtelmesen Kozso, aki ugyan már nagypapa, de olyan energikus, hogy szívesen vállalna saját babát, akár többet is.


– Szoktam azon poénkodni, hogy én hatot szeretnék, de persze majd meglátjuk. Egy biztos, hogy mindketten nagyon elszántak vagyunk a babát illetően, és nem is tudnék szebb ajándékot elképzelni a sorstól, mint még egy gyerkőcöt.
Kozso olyannyira biztos abban, hogy hamarosan ismét apa lesz, hogy már a kicsi nevéről is elgondolkodott. – Az első névben már régóta megegyeztünk. Szerintem tőlem nem meglepő módon egyedi lesz, de azért még nem szeretném elárulni. Majd ha egyszer megérkezik, kiderül – kacsintott.

Kozso (Fotó: Lokál)

Kozso már azt is tudja, hogy leendő gyermekeinek apaként mit szeretne átadni. – Hosszú ideje dolgozunk az új lemezeken, amiket végre hamarosan befejezünk. Szeretném, ha a gyerekeimnek majd megmutathatnám a különböző művészetek csodálatos világát. Ezzel persze nem azt mondom, hogy az én karrieremet folytassák, azt majd az idő eldönti, de abban mindenképpen szeretnék nekik segíteni, hogy tiszta lelkű, alkotó emberkékké váljanak – mesélte az énekes. Kozso örök energiabomba, és ahogy mondja, nem is tud és nem is szeretne lassítani, mindezt pedig a közönségének köszönheti.

– Bármilyen furcsán is hangzik, az emberek szeretete az, ami engem mozgásban tart. Az a sok pozitív visszajelzés és támogatás, amit a koncerteken is kapok, mindennél többet érnek és teljesen feltöltenek energiával. Szeretem tudni, hogy a legtöbbet kihoztam a napjaimból, és mindig a lehető legpozitívabban nézem a dolgokat. Mindig is ilyen, energiával tele ember voltam. Soha nem érzem magam fáradtnak, és nem gondolom, hogy le kellene lassítanom.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek