2019. január 24., csütörtök
Timót

Sport

Közvetítő segít a Fucsovics-vitában

A Magyar Tenisz Szövetség az Országos Mediációs Egyesület segítségét kérte a Fucsovics Mártonnal és Babos Tímeával fennálló vitája rendezése érdekében. Azt várja a szövetség, hogy a közvetítő segítségével a felek pontosítsák kérdéseiket és azokra válaszokat találjanak. A gondokat a közösségi médiában és a sajtón keresztül történő üzengetések szerintük ugyanis nem oldják meg.
A vita a múlt héten került felszínre, amikor Fucsovics a Facebookon bejelentette, hogy nem biztos a szereplése a szeptemberi Davis Kupa-találkozón, mivel a szövetség nem biztosítja a feltételeket és nem megfelelő a légkör. A szövetség közleményben reagált, olyan adatokat hozott nyilvánosságra, melyek megítélése szerint az üggyel kapcsolatban segíti a közvéleményt a megalapozott és tárgyilagos vélemény kialakításában.

(MTI/AP/John Minchillo)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Tarol a Real Madrid, egyértelműen vezeti a “pénzligát”

  Tarol a Real Madrid, egyértelműen vezeti a “pénzligát”

  Már nem az előző két évben első Manchester United, hanem a Real Madrid vezeti a “pénzligát” – derül ki a Deloitte könyvvizsgáló cég által készített jelentésből, amely a világ futballklubjait a bevételeik alapján rangsorolta.

 • Neymar megsérült a műtött lábán

  Neymar megsérült a műtött lábán

  Megsérült Neymar a labdarúgó Francia Kupa szerdai mérkőzésén, a Paris Saint-Germain brazil sztárjának aláfordult a korábban műtött jobb bokája.

 • Sportolni télen is lehet!

  Sportolni télen is lehet!

  Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, a Nagy Sportágválasztó kommunikációs igazgatója szerint Magyarországon már nem csupán egy kiváltságos réteg űzi a téli sportokat, hanem egyre többen.