EUR: 322,01 Ft
CHF: 284,15 Ft
2018. november 13., kedd
Szilvia

Sport

Közvetítő segít a Fucsovics-vitában

A Magyar Tenisz Szövetség az Országos Mediációs Egyesület segítségét kérte a Fucsovics Mártonnal és Babos Tímeával fennálló vitája rendezése érdekében. Azt várja a szövetség, hogy a közvetítő segítségével a felek pontosítsák kérdéseiket és azokra válaszokat találjanak. A gondokat a közösségi médiában és a sajtón keresztül történő üzengetések szerintük ugyanis nem oldják meg.
A vita a múlt héten került felszínre, amikor Fucsovics a Facebookon bejelentette, hogy nem biztos a szereplése a szeptemberi Davis Kupa-találkozón, mivel a szövetség nem biztosítja a feltételeket és nem megfelelő a légkör. A szövetség közleményben reagált, olyan adatokat hozott nyilvánosságra, melyek megítélése szerint az üggyel kapcsolatban segíti a közvéleményt a megalapozott és tárgyilagos vélemény kialakításában.

(MTI/AP/John Minchillo)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Marco Rossi: Hat pont megszerzése a cél

    Marco Rossi: Hat pont megszerzése a cél

    A magyar labdarúgó-válogatott számára hat pont megszerzése a cél utolsó két Nemzetek Ligája-mérkőzésén – hangsúlyozta Marco Rossi szövetségi kapitány Telkiben tartott hétfői sajtótájékoztatójá.

  • Higuaín elnézést kért piros lapjáért

    Higuaín elnézést kért piros lapjáért

    Gonzalo Higuaín elnézést kért klubjától, az AC Milantól, a csapat szurkolóitól és edzőjétől, Gennaro Gattusótól, valamint a meccs bírójától, amiért vasárnap este kiállíttatta magát a Juventus elleni, 2-0-ás vereséggel zárult rangadó hajrájában az olasz labdarúgó Serie A 12.