EUR: 323,96 Ft
CHF: 285,32 Ft
2018. szeptember 26., szerda
Jusztina

Sport

Közvetítő segít a Fucsovics-vitában

A Magyar Tenisz Szövetség az Országos Mediációs Egyesület segítségét kérte a Fucsovics Mártonnal és Babos Tímeával fennálló vitája rendezése érdekében. Azt várja a szövetség, hogy a közvetítő segítségével a felek pontosítsák kérdéseiket és azokra válaszokat találjanak. A gondokat a közösségi médiában és a sajtón keresztül történő üzengetések szerintük ugyanis nem oldják meg.
A vita a múlt héten került felszínre, amikor Fucsovics a Facebookon bejelentette, hogy nem biztos a szereplése a szeptemberi Davis Kupa-találkozón, mivel a szövetség nem biztosítja a feltételeket és nem megfelelő a légkör. A szövetség közleményben reagált, olyan adatokat hozott nyilvánosságra, melyek megítélése szerint az üggyel kapcsolatban segíti a közvéleményt a megalapozott és tárgyilagos vélemény kialakításában.

(MTI/AP/John Minchillo)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Modric lett 2018 legjobb focistája

  Modric lett 2018 legjobb focistája

  Hétfőn este Londonban rendezte idei díjátadó gáláját a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségét (FIFA). Az év legjobb játékosa Luka Modric, a Real Madrid középpályása lett, míg a Puskás-díjat Mohamed Szalah vehette át az Everton ellen szerzett góljáért.

 • Székekkel támadtak egymásra a szurkolók

  Székekkel támadtak egymásra a szurkolók

  Futballstadionokban megszokottnak lehet nevezni, hogy a szurkolók összecsapnak egymással, azonban a kosárlabdapályákon ritkán fordul elő, hogy összeverekednek a drukker.

 • Volt Vidi-edző veheti át az AS Romát

  Volt Vidi-edző veheti át az AS Romát

  Veszélyben lehet Eusebio Di Francesco vezetőedző állása az AS Románál, a klub vezetősége a hírek szerint már ki is szemelte az utódját, aki nem más lehte, mint a MOL Vidi FC-t korábban irányító Paulo Sousa.