EUR: 314,73 Ft
CHF: 278,83 Ft
2019. március 22., péntek
Beáta, Izolda, Lea

Extra

Kulcsár Edina: Nem tudtam magamhoz ölelni a kisfiam

Megszületett Kulcsár Edina és férje, Csuti kisfia! Az egykori szépségkirálynő császármetszéssel hozta világra a kis Medoxot, akit sajnos nem tudott azonnal magához ölelni. 

„Csodák igenis vannak! Mindig is hittem bennük! Ez a gyerek abszolút azt bizonyítja, hogy nincs lehetetlen annak, aki hisz és bízik” – számolt be boldogan kisfia születéséről Kulcsár Edina a Story magazinnak. A műsorvezető februárban jelentette be, hogy bár a policisztás petefészek szindrómája miatt csak tíz százalék esélye volt teherbe esnie, mégis sikerült. Ezek után Edina és Csuti a babavárás minden percét kiélvezték, de nagyon várták azt a pillanatot, amikor már karjaikban tarthatják a kis Medoxot.


Az újdonsült édesanya szerette volna természetes úton világra hozni gyermekét, de a baba biztonsága érdekében végül császárral szült. „Az orvosom elküldött egy specialistához, aki észrevette, hogy a baba arctartásos. Ebben a pozícióban nem tudott volna biztonságos módon megszületni. Ráadásul 5-6 nappal túl is hordtam, ezért közölték, hogy hiába szerettem volna természetes úton szülni, ez bizony császár lesz. (…) Hát sajnos ez nem jött össze, de a baba biztonsága a legfontosabb” – mesélte Edina, akivel férje és édesanyja is bent volt a szülőszobán. A műsorvezetőnek egyetlen rossz élménye volt a szülés alatt, az, hogy nem tudta azonnal megölelni kisbabáját.

„Amikor a babát a mellkasomra rakták, először nem bírtam magamhoz ölelni, mert az egyik kezem balra, a másik pedig jobbra volt kikötve az infúzió és a folyamatos vérnyomásmérés miatt. Az egész szülés során ez az egyetlen dolog volt rossz élmény” – tette hozzá.


 

Kapcsolódó Cikkek

 • Stanley Kubrick 20 éve halt meg

  Húsz éve, 1999. március 7-én halt meg Stanley Kubrick, a filmtörténet egyik legnagyobb hatású rendezője, a Spartacus, a Lolita, a 2001: Űrodüsszeia, a Mechanikus narancs, a Ragyogás, a Tágra zárt szemek alkotója.

 • Eladhatatlanná vált Jacko birtoka

  Eladhatatlanná vált Jacko birtoka

  Úgy tűnik, még az ingatlanpiacra is hatással van a Michael Jacksonról szóló dokumentumfilm, a Neverland elhagyása, ugyanis az egykori popsztár birtoka ma már senkinek sem kell.

 • Curtis bátyja: Muszáj volt Ati mellett állnunk

  Curtis bátyja: Muszáj volt Ati mellett állnunk

  Curtis drogbotránya családját és párját is nagyon megviselte. Bátyja, Csabi minden nehézség ellenére végig kitartott a rapper mellett, az viszont nagyon fájt neki, ahogy Majka a nyilvánosság előtt felfedte testvére függőségét.