2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Egyéb Veszprém

Kulturális közösségi oldalt indítottak Veszprémben

Kulturális közösségi oldalt indított a Szabad Sajtó Kulturális és Ifjúsági Egyesület. A veszpremunk.hu a nagy közösségi oldalakon megtalálható veszprémi tartalmakat terelné egy felületre.

Pethő Imre hangsúlyozta: az online projekttel valódi közösségeket szeretnének erősíteni (fotó: Szalai Csaba)

A projekt lényege, hogy a Veszprém kulturális életével kapcsolatos események és bejegyzések egy helyen jelenjenek meg és könnyen kapcsolatba léphessenek egymással az események résztvevői és a programokat szervező intézmények, civil szervezetek vagy magánszemélyek.


A helyi közösségi oldalon bárki megoszthatja a várossal kapcsolatos ötleteit (fotó: Szalai Csaba)

Az oldalt koordináló Pethő Imre elmondta, hogy a közösségi rendezvénynaptár mellett a veszpremunk.hu felületet biztosít arra is, hogy blogok formájában bárki elmondhassa gondolatait, megoszthassa ötleteit a várossal kapcsolatban. Hangsúlyozta: a kezdeményezésnek része az is, hogy ne csak virtuális, hanem valódi közösségek kialakulását és megerősödését is segítsék, ezért az oldal működtetői csatlakoznak majd a városban megvalósuló programokhoz, illetve maguk is szerveznek rendezvényeket, hogy személyesen is megszólíthassák a veszprémieket.

Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Ziomara Morrison az Aluinvent DVTK új játékosa

    Ziomara Morrison az Aluinvent DVTK új játékosa

    Az Aluinvent DVTK centere, Chanel Mokango néhány nappal ezelőtt edzés közben súlyos térdsérülést szenvedett. A kongói játékos felépülése hosszabb időt vesz igénybe, ezért a pótlásáról azonnal gondoskodni kellett.