EUR: 317,57 Ft
CHF: 279,78 Ft
2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Egyéb Veszprém

Kulturális közösségi oldalt indítottak Veszprémben

Kulturális közösségi oldalt indított a Szabad Sajtó Kulturális és Ifjúsági Egyesület. A veszpremunk.hu a nagy közösségi oldalakon megtalálható veszprémi tartalmakat terelné egy felületre.

Pethő Imre hangsúlyozta: az online projekttel valódi közösségeket szeretnének erősíteni (fotó: Szalai Csaba)

A projekt lényege, hogy a Veszprém kulturális életével kapcsolatos események és bejegyzések egy helyen jelenjenek meg és könnyen kapcsolatba léphessenek egymással az események résztvevői és a programokat szervező intézmények, civil szervezetek vagy magánszemélyek.


A helyi közösségi oldalon bárki megoszthatja a várossal kapcsolatos ötleteit (fotó: Szalai Csaba)

Az oldalt koordináló Pethő Imre elmondta, hogy a közösségi rendezvénynaptár mellett a veszpremunk.hu felületet biztosít arra is, hogy blogok formájában bárki elmondhassa gondolatait, megoszthassa ötleteit a várossal kapcsolatban. Hangsúlyozta: a kezdeményezésnek része az is, hogy ne csak virtuális, hanem valódi közösségek kialakulását és megerősödését is segítsék, ezért az oldal működtetői csatlakoznak majd a városban megvalósuló programokhoz, illetve maguk is szerveznek rendezvényeket, hogy személyesen is megszólíthassák a veszprémieket.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tollaslabdában is jók az érdiek

  Tollaslabdában is jók az érdiek

  Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

 • Pillantás a rácsok mögé

  Pillantás a rácsok mögé

  Az 5. BIDF (Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál) versenyfilmjeként mutatták be a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön lelkészéről, Butsy Lajos atyáról készült dokumentumfilmet.

 • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.