EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Egyéb Veszprém

Kulturális közösségi oldalt indítottak Veszprémben

Kulturális közösségi oldalt indított a Szabad Sajtó Kulturális és Ifjúsági Egyesület. A veszpremunk.hu a nagy közösségi oldalakon megtalálható veszprémi tartalmakat terelné egy felületre.

Pethő Imre hangsúlyozta: az online projekttel valódi közösségeket szeretnének erősíteni (fotó: Szalai Csaba)

A projekt lényege, hogy a Veszprém kulturális életével kapcsolatos események és bejegyzések egy helyen jelenjenek meg és könnyen kapcsolatba léphessenek egymással az események résztvevői és a programokat szervező intézmények, civil szervezetek vagy magánszemélyek.


A helyi közösségi oldalon bárki megoszthatja a várossal kapcsolatos ötleteit (fotó: Szalai Csaba)

Az oldalt koordináló Pethő Imre elmondta, hogy a közösségi rendezvénynaptár mellett a veszpremunk.hu felületet biztosít arra is, hogy blogok formájában bárki elmondhassa gondolatait, megoszthassa ötleteit a várossal kapcsolatban. Hangsúlyozta: a kezdeményezésnek része az is, hogy ne csak virtuális, hanem valódi közösségek kialakulását és megerősödését is segítsék, ezért az oldal működtetői csatlakoznak majd a városban megvalósuló programokhoz, illetve maguk is szerveznek rendezvényeket, hogy személyesen is megszólíthassák a veszprémieket.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.