EUR: 326,44 Ft
CHF: 300,23 Ft
2019. augusztus 19., hétfő
Huba

Extra

Lajcsi nejének nem kell bíróságra járnia

Egyik ámulatból a másikba estek az újságírók Galambos Lajcsi tegnapi büntetőperén, a Budaörsi Járási Bíróságon. Az áram-, víz- és gázlopással vádolt népszerű trombitás idáig kifejezetten szerette, ha kamerák és fényképezőgépek kereszttüzébe került, ezúttal azonban tiltakozott, hogy felvétel készüljön róla. Felesége, a szintén a vádlottak padján ülő Boglárka viszont fellélegezhetett, hiszen kérésére nem kell többé a kimerítő bírósági tárgyalásokra járnia. Ez nem azt jelenti, hogy bebizonyosodott az ártatlansága, csak a bíró eltekintett attól, hogy a háromgyermekes édesanya az ítélethirdetésig megjelenjen a tárgyalóteremben.

Boglárka írásban tett vallomását a bíró olvasta fel. – Nem láttam rá Lajcsi üzleti ügyeire, s bár a pénzünket is külön széfben tartottuk, Lajcsi PIN-kódját nem is ismertem – hangzott el a bíróságon. Boglárka képtelenségnek tartotta az ellene felhozott vádakat, állította: nincs tudomása semmilyen közüzemi lopásról, az áramról is csak annyit tud, hogy hol a villanykapcsoló a házban.


Ezután Lajcsi vallomását olvasta fel a bíró, e szerint 24 helyszíni szemlét és házkutatást tartott náluk a hatóság, volt, hogy a kertjét túrták fel, máskor az áramfejlesztő gépet is darabokra szedték, de a közműlopásra – szerinte – semmilyen bizonyítékot nem találtak.

Fotó: Mészáros Diána

Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek