EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Extra

Lajcsi nejének nem kell bíróságra járnia

Egyik ámulatból a másikba estek az újságírók Galambos Lajcsi tegnapi büntetőperén, a Budaörsi Járási Bíróságon. Az áram-, víz- és gázlopással vádolt népszerű trombitás idáig kifejezetten szerette, ha kamerák és fényképezőgépek kereszttüzébe került, ezúttal azonban tiltakozott, hogy felvétel készüljön róla. Felesége, a szintén a vádlottak padján ülő Boglárka viszont fellélegezhetett, hiszen kérésére nem kell többé a kimerítő bírósági tárgyalásokra járnia. Ez nem azt jelenti, hogy bebizonyosodott az ártatlansága, csak a bíró eltekintett attól, hogy a háromgyermekes édesanya az ítélethirdetésig megjelenjen a tárgyalóteremben.

Boglárka írásban tett vallomását a bíró olvasta fel. – Nem láttam rá Lajcsi üzleti ügyeire, s bár a pénzünket is külön széfben tartottuk, Lajcsi PIN-kódját nem is ismertem – hangzott el a bíróságon. Boglárka képtelenségnek tartotta az ellene felhozott vádakat, állította: nincs tudomása semmilyen közüzemi lopásról, az áramról is csak annyit tud, hogy hol a villanykapcsoló a házban.


Ezután Lajcsi vallomását olvasta fel a bíró, e szerint 24 helyszíni szemlét és házkutatást tartott náluk a hatóság, volt, hogy a kertjét túrták fel, máskor az áramfejlesztő gépet is darabokra szedték, de a közműlopásra – szerinte – semmilyen bizonyítékot nem találtak.

Fotó: Mészáros Diána

Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.

 • Majka: Édesanyám fentről figyel

  Majka: Édesanyám fentről figyel

  Majka fél éve vesztette el édesanyját, akinek halálát pszichológus segítségével próbálja feldolgozni. A műsorvezető hiszi, hogy Ibolya odafentről figyel rá, ezért kétszer is meggondolja hogyan cselekszik a mindennapokban.