2018. szeptember 22., szombat
Móric

Egyéb III.kerület

Lángosvoks

Hatalmas, finom, és nem drága!
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Gazdagon tejfölözve és sajtozva
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Ez aztán megéri a pénzét!
(Fotó: Keresztesi Balázs)

A Flórián téri aluljáróban lévő lángosos híre már a virtuális és a való világot is bejárta. A krumplis lángos jó árú, jó minőségű, tápláló étel, amellyel akár az egész napot kihúzhatjuk. A Flórián téri lángosos jelenleg nemcsak Buda, de a főváros legjobb helyének számít a Vénusz Lángosvoks szavazásán, ahol mi is leadhatjuk a voksunkat, ha már kóstoltuk ezt az óbudai gasztronómiai legendát – ha pedig még nem, itt az ideje a tesztelésnek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.

 • Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállót avattak a Horváth-kertben, az Alagút utca–Attila utca sarkánál. A Budavári Önkormányzat által megvalósított megálló falain kerületi írók, költők, művészek Krisztinavárosról írt idézetei olvashatók, amelyeket diákok küldtek be egy ebből a célból kiírt pályázatra.