EUR: 328,13 Ft
CHF: 301,02 Ft
2019. augusztus 23., péntek
Bence

Sport

Lányokkal és fürdőbérlettel csábítják a megye I-be

Már hónapok óta nincs csapata Dzsudzsák Balázsnak, így a válogatott behívója is elmaradt. A 31 éves szélsőre felfigyeltek a megye I-es Siklósnál, ahol készen állnak a leigazolására.

Nem akármilyen ötlettel állt elő a megye I-ben szereplő Thermal Spa Siklós FC labdarúgócsapata. Mivel a klubnak éppen szüksége lenne egy jó ballábas támadóra, arra gondoltak, megszerzik maguknak Dzsudzsák Balázst, aki most csapat nélkül „tengődik”.


A klub nyílt levélben üzent a 33 éves játékosnak. Már az elején leszögezik, hogy 48 millió forintos fizetési igényét nem tudják teljesíteni, de egyébbel tudnak szolgálni.


MTI Fotó: Illyés Tibor

A levélben kiemelik, hogy válogatott csapattársa is lenne Tasselmájer Adrián személyében, aki a magyar strandlabdarúgó-válogatottnak volt a kapusa. Egész életére szóló ingyenes belépőt biztosítanának neki a siklósi Thermal Spába, és bármikor bemehetne a siklósi várba. A lakhatásáról is gondoskodnának, közvetlenül a Thermal Spa mellett lévő Hotel Castellóban szállásolnák el. A leghumorosabb indok az odaigazoláshoz a szép lányok jelenléte.

„Végül, de egyáltalán nem utolsósorban: Siklóson nagyon szépek a lányok is! Jó-jó, egyiknek sem Z. L. a neve (monogramja), viszont egyik-másik legalább szebb nála” – írják.

A siklósiak szerint az is a csapat mellett szól, hogy feljutottak a Magyar Kupa országos főtáblájára, így akár magasabb osztályban játszó együttes ellen is futballozhatna Dzsudzsák.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kovács Katalin: Át kell élni a vb minden pillanatát

  Kovács Katalin: Át kell élni a vb minden pillanatát

  Kovács Katalin nosztalgikus érzésekkel a szívében indult családjával Szegedre, a kajak-kenu vb-re. A 31-szeres világbajnok felidézheti a szegedi élményeket, és talán a versenyek hangulata nyomán nagyobbik lánya is követi majd az anyai példát.

 • Rossz hír! Kizárták a Kárász, Kozák párost

  Rossz hír! Kizárták a Kárász, Kozák párost

  A csütörtöki előfutam után kizárták az 500 méteren címvédő Kárász Anna, Kozák Danuta kajakpárost a szegedi olimpiai kvalifikációs világbajnokságon, mert a hajójuk könnyebbnek bizonyult a megengedettnél a mérlegelésnél.

 • Újabb magyar döntős hajó a kajak-kenu világbajnokságon

  Újabb magyar döntős hajó a kajak-kenu világbajnokságon

  A férfi 500 méteres kajakpáros bejutott a döntőbe, a kenus Nagy Bianka (200 m) és Bodonyi András (500 m) valamint az 500 méteren címvédő Kárász Anna, Kozák Danuta duó pedig a csütörtöki előfutam után a középfutamban folytatja szereplését a szegedi, olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon.