2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Sport

Lányokkal és fürdőbérlettel csábítják a megye I-be

Már hónapok óta nincs csapata Dzsudzsák Balázsnak, így a válogatott behívója is elmaradt. A 31 éves szélsőre felfigyeltek a megye I-es Siklósnál, ahol készen állnak a leigazolására.

Nem akármilyen ötlettel állt elő a megye I-ben szereplő Thermal Spa Siklós FC labdarúgócsapata. Mivel a klubnak éppen szüksége lenne egy jó ballábas támadóra, arra gondoltak, megszerzik maguknak Dzsudzsák Balázst, aki most csapat nélkül „tengődik”.


A klub nyílt levélben üzent a 33 éves játékosnak. Már az elején leszögezik, hogy 48 millió forintos fizetési igényét nem tudják teljesíteni, de egyébbel tudnak szolgálni.


MTI Fotó: Illyés Tibor

A levélben kiemelik, hogy válogatott csapattársa is lenne Tasselmájer Adrián személyében, aki a magyar strandlabdarúgó-válogatottnak volt a kapusa. Egész életére szóló ingyenes belépőt biztosítanának neki a siklósi Thermal Spába, és bármikor bemehetne a siklósi várba. A lakhatásáról is gondoskodnának, közvetlenül a Thermal Spa mellett lévő Hotel Castellóban szállásolnák el. A leghumorosabb indok az odaigazoláshoz a szép lányok jelenléte.

„Végül, de egyáltalán nem utolsósorban: Siklóson nagyon szépek a lányok is! Jó-jó, egyiknek sem Z. L. a neve (monogramja), viszont egyik-másik legalább szebb nála” – írják.

A siklósiak szerint az is a csapat mellett szól, hogy feljutottak a Magyar Kupa országos főtáblájára, így akár magasabb osztályban játszó együttes ellen is futballozhatna Dzsudzsák.

Kapcsolódó Cikkek

 • Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

  Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

  A kirgizisztáni III. Nomád Világjátékokon négy arany-, négy ezüst-és négy bronzérmet szerzett magyar küldöttség tagjait köszöntötték a Hadtörténeti Múzeumban. A multisport eseményen öt földrész, több mint 80 országa 2000 sportolóval vett részt. Magyarországot a Magyar Turán Alapítvány hagyományőrzői és tradicionális, íjász, lovasíjász és mandala sportolói (szellemi taktikai sport), a Nemzeti Versenysport Szövetség íjász, szkander, szumó, sambo szövetségei által delegált valamint bothúzó versenyzők és sportvezetői képviselték – olvasható a misportunk.

 • Nagy Botondé a “világ leggyorsabb köríves rúgása”

  Nagy Botondé a “világ leggyorsabb köríves rúgása”

  Bekerült a Guinness Rekordok könyvébe Nagy Botond, mint “a világ leggyorsabb köríves rúgása” cím büszke tulajdonosa. A magyar válogatott karatés ezt a múlt héten megrendezett madridi világbajnokság alkalmával érdemelte ki – olvasható a magyar sporttal foglalkozó misportunk.

 • Megműtötték a Lakers irányítóját

  Megműtötték a Lakers irányítóját

  Csütörtökön megműtötték Rajon Rondót, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Los Angeles Lakers veterán irányítójára legalább négy-öt hét kihagyás vár.