EUR: 327,37 Ft
CHF: 291,68 Ft
2019. május 23., csütörtök
Dezső

Egyéb XV.kerület

László Tamás a lakótelepek szakértője

László Tamás, kerületünk Fidesz–KDNP-s polgármesterjelöltje Fürjes Balázs Budapestért és a fővárosi agglomerációért felelős államtitkárral találkozott, aki elmondta, László Tamás az ország egyik legelismertebb lakótelep-szakértője, aki a kis terek közösségi tervezésében, megvalósításában, az oda szervezett közösségi programokban inspiráló eredményeket ért el. Ezért ebben a két témában feltétlenül számít rá a jövőben.

László Tamás és Fürjes Balázs több fontos dolgot megbeszélt találkozásukkor

Kapcsolódó Cikkek

  • Továbbra is erős a magyar bankrendszer sokkellenálló-képessége

    Továbbra is erős a magyar bankrendszer sokkellenálló-képessége

    Továbbra is erős a magyar bankrendszer sokkellenálló-képessége, a hazai bankrendszer intézményei egy jelentős negatív makrogazdasági sokk esetén is megfelelnének a szabályozói elvárásoknak – derül ki a jegybank csütörtökön közzétett Pénzügyi stabilitási jelentéséből.

  • Ismét Szalay Ferenc a kosárlabda-szövetség elnöke

    Ismét Szalay Ferenc a kosárlabda-szövetség elnöke

    További négy évre választották meg Szalay Ferenc polgármestert a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) elnökének. A politikus – aki korábban NB I-es kosárlabdázó volt és szakedzői képesítése is van – már kilenc éve tölti be az elnöki posztot: először 2010-ben választották meg öt évre, majd 2015-ben további négy évre.