2019. február 18., hétfő
Bernadett

Egyéb XV.kerület

László Tamás: Ebből elég!

László Tamás, a kerület fideszes önkormányzati képviselője szerint sok botrányos hely van a kerületben. Olyan fertőző gócok, amelyek kihatással vannak a tágabb környezetükre is.

Mint mondta, az egyik legelszomorítóbb a rákospalotai Oroszlán utca néhány ingatlana, amelyeken a tulajdonosaik hihetetlen mennyiségű szemetet halmoznak fel, a szeméthegy alján pedig rágcsálók és férgek telepszenek meg.


Mindenütt szemét

– De nemcsak halmoznak fel, hanem az ott lakók a közterületen aprítják, hatalmas zajjal, az összegyűjtött lomot, továbbá nagy mennyiségű veszélyes hulladékot égetnek. Mindezt megfélemlítő légkörben teszik, hangoskodva és jeleneteket rendezve – mondta lapunknak László Tamás, aki hozzátette, a környékbeli családi házakban, de még a szomszédos lakótelepen élőket is rendkívül zavarja a tevékenységük. – Az ingatlanok elértéktelenednek, sőt a közvetlen szomszédságban lévők eladhatatlanná válnak. Az itt élők pedig úgy érzik, az önkormányzat és a hivatal sorsukra hagyta őket, semmit sem tesznek az áldatlan állapotok felszámolására. Nem értik, miért. Éppen ezért a  kerület polgári érzelmű tábora felszólítja az önkormányzatot és a hivatalt, hogy azonnal intézkedjenek, mert a normálisan élni akaró túlnyomó többségnek elfogyott a türelme – zárta mondandóját a polgármesterjelölt.

 

A lomok alatt rágcsálók rohangálnak, a szomszéd ingatlanok elértéktelendnek

László Tamás, a Fidesz választókerületi elnöke és polgármesterjelöltje( Fotó: Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek