EUR: 327,35 Ft
CHF: 301,59 Ft
2019. augusztus 21., szerda
Sámuel, Hajna

Egyéb XV.kerület

László Tamás: Ebből elég!

László Tamás, a kerület fideszes önkormányzati képviselője szerint sok botrányos hely van a kerületben. Olyan fertőző gócok, amelyek kihatással vannak a tágabb környezetükre is.

Mint mondta, az egyik legelszomorítóbb a rákospalotai Oroszlán utca néhány ingatlana, amelyeken a tulajdonosaik hihetetlen mennyiségű szemetet halmoznak fel, a szeméthegy alján pedig rágcsálók és férgek telepszenek meg.


Mindenütt szemét

– De nemcsak halmoznak fel, hanem az ott lakók a közterületen aprítják, hatalmas zajjal, az összegyűjtött lomot, továbbá nagy mennyiségű veszélyes hulladékot égetnek. Mindezt megfélemlítő légkörben teszik, hangoskodva és jeleneteket rendezve – mondta lapunknak László Tamás, aki hozzátette, a környékbeli családi házakban, de még a szomszédos lakótelepen élőket is rendkívül zavarja a tevékenységük. – Az ingatlanok elértéktelenednek, sőt a közvetlen szomszédságban lévők eladhatatlanná válnak. Az itt élők pedig úgy érzik, az önkormányzat és a hivatal sorsukra hagyta őket, semmit sem tesznek az áldatlan állapotok felszámolására. Nem értik, miért. Éppen ezért a  kerület polgári érzelmű tábora felszólítja az önkormányzatot és a hivatalt, hogy azonnal intézkedjenek, mert a normálisan élni akaró túlnyomó többségnek elfogyott a türelme – zárta mondandóját a polgármesterjelölt.

 

A lomok alatt rágcsálók rohangálnak, a szomszéd ingatlanok elértéktelendnek

László Tamás, a Fidesz választókerületi elnöke és polgármesterjelöltje( Fotó: Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Látványos futballshow költözött a Béke térre

  Látványos futballshow költözött a Béke térre

  A kerületünkben zajló Mozgásban a kultúra! című rendezvénysorozat harmadik eseménye A futball látványosságai címet kapta. A Béke téren megrendezett programon mindenki megismerhette a teqballt, mint sportágat, sőt a Freestyle Foci csapata is látványos show-val készült.