EUR: 322,81 Ft
CHF: 285,99 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb XV.kerület

László Tamás: Ebből elég!

László Tamás, a kerület fideszes önkormányzati képviselője szerint sok botrányos hely van a kerületben. Olyan fertőző gócok, amelyek kihatással vannak a tágabb környezetükre is.

Mint mondta, az egyik legelszomorítóbb a rákospalotai Oroszlán utca néhány ingatlana, amelyeken a tulajdonosaik hihetetlen mennyiségű szemetet halmoznak fel, a szeméthegy alján pedig rágcsálók és férgek telepszenek meg.


Mindenütt szemét

– De nemcsak halmoznak fel, hanem az ott lakók a közterületen aprítják, hatalmas zajjal, az összegyűjtött lomot, továbbá nagy mennyiségű veszélyes hulladékot égetnek. Mindezt megfélemlítő légkörben teszik, hangoskodva és jeleneteket rendezve – mondta lapunknak László Tamás, aki hozzátette, a környékbeli családi házakban, de még a szomszédos lakótelepen élőket is rendkívül zavarja a tevékenységük. – Az ingatlanok elértéktelenednek, sőt a közvetlen szomszédságban lévők eladhatatlanná válnak. Az itt élők pedig úgy érzik, az önkormányzat és a hivatal sorsukra hagyta őket, semmit sem tesznek az áldatlan állapotok felszámolására. Nem értik, miért. Éppen ezért a  kerület polgári érzelmű tábora felszólítja az önkormányzatot és a hivatalt, hogy azonnal intézkedjenek, mert a normálisan élni akaró túlnyomó többségnek elfogyott a türelme – zárta mondandóját a polgármesterjelölt.

 

A lomok alatt rágcsálók rohangálnak, a szomszéd ingatlanok elértéktelendnek

László Tamás, a Fidesz választókerületi elnöke és polgármesterjelöltje( Fotó: Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.