EUR: 319,81 Ft
CHF: 282,82 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Belföld

Lázadás a Facebook-cenzorok ellen

Új rovatot indít a 888.hu, ahol azokat a cikkeket gyűjtik össze, amiket a jobboldli tartalma miatt letiltottak a Facebookon. A portál egy felhívást tet közzé, amiben arra kérik az olvasókat, küldjék el nekik a cenzúrázott cikkeket, vagy akár vidókat, ők pedig bemutatják, miket cenzúráznak a közösségi oldalon.

“Mert szép dolog megünnepelni, hogy letilt minket Zuckerberg, de a mártír azért mégsem a leghatékonyabb szabadságharcos – kezdődik a 888.hu felhívása.

Mindenki tudja, hogy a Facebook előszeretettel tüntet el jobboldali tartalmakat. Új rovatunkba mi éppen ezeket várjuk.


Leírtál egy szót, ami a Facebook Istene szerint tilos? Gondoltál valamire, amire Neked amiatt, mert jobbos vagy, nem lett volna szabad? Kimondtad az igazságot? Nyomodban jár a gondolatrendőrség?

Akkor nálunk a helyed!


Küldd el a letiltott cikkedet, képedet, videódat új rovatunkba – a Censored vár téged.

Hadd lássa csak mindenki, hogy miért büntet téged a píszíszeku.

Csatlakozz a lázadókhoz!” – írja a 888.hu.

További cikkek:

 

Kapcsolódó Cikkek

  • El akarnak altatni minket, de a továbbiakban is kőkemény fellépés szükséges

    El akarnak altatni minket, de a továbbiakban is kőkemény fellépés szükséges

    Az ENSZ és az EU tisztviselői megpróbálnak elaltatni bennünket, de a migrációs nyomás nem csökkent, hanem éppen ellenkezőleg, nőtt az elmúlt időszakban, ezért továbbra is kőkemény fellépésre van szükség a nyugat-balkáni migrációs útvonal zárva tartása érdekében – nyomatékosította az MTI-nek telefonon Szófiából adott nyilatkozatában Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

  • A hétvégén hidegfront érkezik

    A hétvégén hidegfront érkezik

    A hétvégén hidegfront érkezik: egyre többfelé a maximumok is fagypont körül alakulnak majd. Emellett változékony lesz az időjárás: napsütés, de eső, havazás is várható – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön jutattak el az MTI-nek.