2020. március 29., vasárnap
Auguszta

Belföld

Soros elkezdte kampányát

Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont csoport vezetője szerint az európai parlamenti választási kampányhoz kapcsolódóan próbálják támadni, lejáratni a bevándorlásellenes oldalt – köztük a magyar kormányt – a bevándorláspárti erők.

Az elemzőt az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában annak kapcsán kérdezték, hogy az Origo cikke szerint hétfőn “teljes pályás támadást” indított a “magyar kormányzat és holdudvarának különböző szereplői ellen” az ellenzéki Átlátszó.


Ehhez minden eszközt megengedettnek tartottak: drónokkal hosszú időn keresztül megfigyelték a célszemélyeket, hónapokon keresztül bokrokban bujkálva arra vártak, hogy lencsevégre kapják a szabadságukat töltő ellenséges célpontokat – írta a cikk.

Mráz Ágoston Sámuel szerint az Átlátszó Soros György támogatásával működő portál, amely valójában nem ügyek miatt ír cikkeket, hanem az EP-kampány részeként.


Az elemző azt mondta: a jövő évi EP-választásnak nagy a tétje, akkor dől el, hogyan fog kinézni a 2019 és 2024 közötti uniós bevándorláspolitika.

Úgy véli, többek között a Sargentini-jelentés szavazásakor is kiderült, sokan vannak az EP-ben a bevándorláspártiak, akik ellenfélnek tekintik Orbán Viktor magyar miniszterelnököt és a többi bevándorlásellenes politikust.

Az elemző szerint a magyar kormányt célzó “botránykeltési kísérletek” a bevándorláspárti erők támadási, lejáratási kísérletei.

Az EP-kampányban várhatóan nagy figyelem helyeződik majd Magyarországra – tette hozzá.

Emellett azzal is próbálkoznak, hogy eltereljék a figyelmet a bevándorlásról. Ilyen ügy az óraátállítás – mondta Mráz Ágoston Sámuel.

A közös európai hadsereg felállításának ügye pedig azt a célt szolgálja, hogy bevándorlásellenesnek tüntessék fel magukat a valójában bevándorláspárti erők – közölte.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek