2018. november 16., péntek
Ödön

Extra

Leleplező videó került elő Weinsteinről

Harvey Weinsteint több tucat nő vádolja szexuális zaklatással, most pedig egy videó is nyilvánosságra került. Melissa Thompson még 2011-ben egy megbeszélésre érkezett a producer irodájába, de tárgyalás helyett Weinstein ölelgette, fogdosta és megjegyzéseket tett: Hadd kapjak egy kicsit belőled! Szeretnél ennél többet? A meeting után Thompson este ismét találkozott a producerrel, de a hotel konferenciaterme helyett egy szobában kötöttek ki, ahol a producer megerőszakolta. A videó bizonyítékként szolgál a vádakra.

Profimedia, Splash

Kapcsolódó Cikkek

  • Majka: Édesanyám fentről figyel

    Majka: Édesanyám fentről figyel

    Majka fél éve vesztette el édesanyját, akinek halálát pszichológus segítségével próbálja feldolgozni. A műsorvezető hiszi, hogy Ibolya odafentről figyel rá, ezért kétszer is meggondolja hogyan cselekszik a mindennapokban.

  • Rosszullétével bukott le Csobot Adél

    Rosszullétével bukott le Csobot Adél

    Hamar rátalált a boldogság Csobot Adélra, hisz annak ellenére, hogy még csak 24 éves, már menyasszony, és két gyönyörű kisfiú büszke édesanyja. Kisebb gyermekének, Ádinnak augusztusban adott életet, és noha anno nagyon meghitt körülmények között akarta elárulni párjának, Istenes Bencének, hogy újra babát vár, ez korántsem jött össze.