EUR: 328,10 Ft
CHF: 297,47 Ft
2019. október 24., csütörtök
Salamon

Belföld

Lezuhant egy siklóernyős a Csókakő és Csákberény között

Mentőhelikopterrel viszik kórházba azt a siklóernyős férfit, aki lezuhant a Csókakő és Csákberény közötti sziklás, dombos területen hétfő délután – tájékoztatta a katasztrófavédelem és a rendőrség hétfőn délután az MTI-t.

Szabó-Bisztricz Anett, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője emlékeztetett: a siklóernyős egy sziklás domboldalra zuhant, a tűzoltóknak a fás-bokros részen ösvényt kellett vágniuk, hogy elérjék.

Közölte: a tűzoltók és a mentők hordágyra helyezték a férfit, a honvédség kutató-mentő szolgálatának helikoptere csörlőt engedett le, és levitte a sérültet a domboldalról. Innen a mentőhelikopter vitte tovább. A férfi súlyosan megsérült a balesetben.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu weboldalon azt közölte: egy 52 éves férfi a sérült. A baleset körülményeit vizsgálja a rendőrség.

Kapcsolódó Cikkek

  • Orbán: Megnyertük az önkormányzati választást

    Orbán: Megnyertük az önkormányzati választást

    A miniszterelnök ugyanolyan bátor és magabiztos kormányzást szeretne látni, mint az előző kilenc évben. Orbán Viktor a Hír TV-nek, a kihelyezett Fidesz-frakcióülés helyszínén adott nyilatkozatában azt is elmondta, hogy érzékeny veszteségeket szenvedtek.

  • Gyurcsány emberei térhetnek vissza Karácsony kabinetjébe

    Gyurcsány emberei térhetnek vissza Karácsony kabinetjébe

    Demszky Gábor volt főpolgármester és a Demokratikus Koalíció elnöke, Gyurcsány Ferenc emberei térhetnek vissza a Karácsony Gergely főpolgármester vezette önkormányzatba – mondta Tóth Erik a Nézőpont Intézet elemzője az M1-en.