EUR: 324,56 Ft
CHF: 298,73 Ft
2019. augusztus 19., hétfő
Huba

Egyéb Sopron

Lili ezüstérmes a Szolnok Európa Kupán

Castrum SC Kapuvár fiatal versenyzője, Bán Lili a –60 kg felnőtt női kategóriában ezüstérmet harcolt ki a 36. Kjokusin Karate Szolnok Európa Kupán, amelynek a tiszaligeti sportcsarnok adott otthont.
A versenyen az orosz, litván, ukrán, román, lengyel, spanyol, horvát harcosok mellett természetesen a magyar karatésok is szép számmal képviseltették klubjaikat. A 18 éves castrumos Bán Lili élete első felnőtt nemzetközi tornáján a dobogó második fokára léphetett fel a spanyol Eider Cardenosa ellen vívott szoros döntőt követően.
– Nagyon büszke vagyok Lili eredményére, hogy a junior mezőnyből kinőve a felnőttek között képes bizonyítani egy ilyen rangos versenyen. Maximálisan elégedettek természetesen nem lehetünk, a munkát tovább folytatjuk, hogy a következő versenyeken is büszkén kiérdemelhessük a dobogón eltöltött rövid pillanatokat – kommentálta Sensei Pantelics Péter edző az eredményt.

Lili ügyesen versenyzett Szolnokon
Fotó: Castrum Kapuvár

Nagy eredmény ez a lánytól
Fotó: Castrum Kapuvár


Kapcsolódó Cikkek

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Látványos futballshow költözött a Béke térre

  Látványos futballshow költözött a Béke térre

  A kerületünkben zajló Mozgásban a kultúra! című rendezvénysorozat harmadik eseménye A futball látványosságai címet kapta. A Béke téren megrendezett programon mindenki megismerhette a teqballt, mint sportágat, sőt a Freestyle Foci csapata is látványos show-val készült.