2018. szeptember 18., kedd
Diána

Egyéb Sopron

Lili ezüstérmes a Szolnok Európa Kupán

Castrum SC Kapuvár fiatal versenyzője, Bán Lili a –60 kg felnőtt női kategóriában ezüstérmet harcolt ki a 36. Kjokusin Karate Szolnok Európa Kupán, amelynek a tiszaligeti sportcsarnok adott otthont.
A versenyen az orosz, litván, ukrán, román, lengyel, spanyol, horvát harcosok mellett természetesen a magyar karatésok is szép számmal képviseltették klubjaikat. A 18 éves castrumos Bán Lili élete első felnőtt nemzetközi tornáján a dobogó második fokára léphetett fel a spanyol Eider Cardenosa ellen vívott szoros döntőt követően.
– Nagyon büszke vagyok Lili eredményére, hogy a junior mezőnyből kinőve a felnőttek között képes bizonyítani egy ilyen rangos versenyen. Maximálisan elégedettek természetesen nem lehetünk, a munkát tovább folytatjuk, hogy a következő versenyeken is büszkén kiérdemelhessük a dobogón eltöltött rövid pillanatokat – kommentálta Sensei Pantelics Péter edző az eredményt.

Lili ügyesen versenyzett Szolnokon
Fotó: Castrum Kapuvár

Nagy eredmény ez a lánytól
Fotó: Castrum Kapuvár


Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.