2018. november 18., vasárnap
Jenő

Egyéb Sopron

Lili ezüstérmes a Szolnok Európa Kupán

Castrum SC Kapuvár fiatal versenyzője, Bán Lili a –60 kg felnőtt női kategóriában ezüstérmet harcolt ki a 36. Kjokusin Karate Szolnok Európa Kupán, amelynek a tiszaligeti sportcsarnok adott otthont.
A versenyen az orosz, litván, ukrán, román, lengyel, spanyol, horvát harcosok mellett természetesen a magyar karatésok is szép számmal képviseltették klubjaikat. A 18 éves castrumos Bán Lili élete első felnőtt nemzetközi tornáján a dobogó második fokára léphetett fel a spanyol Eider Cardenosa ellen vívott szoros döntőt követően.
– Nagyon büszke vagyok Lili eredményére, hogy a junior mezőnyből kinőve a felnőttek között képes bizonyítani egy ilyen rangos versenyen. Maximálisan elégedettek természetesen nem lehetünk, a munkát tovább folytatjuk, hogy a következő versenyeken is büszkén kiérdemelhessük a dobogón eltöltött rövid pillanatokat – kommentálta Sensei Pantelics Péter edző az eredményt.

Lili ügyesen versenyzett Szolnokon
Fotó: Castrum Kapuvár

Nagy eredmény ez a lánytól
Fotó: Castrum Kapuvár


Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.