EUR: 332,15 Ft
CHF: 302,00 Ft
2019. október 13., vasárnap
Kálmán, Ede

Külföld

Macska szállította házhoz a drogot

Különös zsákmánnyal tért haza Angliában egy cica. Egér helyett egy műanyag zacskót hozott magával, amit az ágy alá rejtett.

A macska gazdájának főhet a feje, ugyanis a cica nagy mennyiségű – feltehetően első osztályú – kokaint és heroint lopott valakitől. A cirmos gazdája azonnal értesítette a rendőrséget, akik a Twitter-oldalukon megosztották a történetet, és annyit fűztek hozzá, hogy a rendőrkutyák mellett talán a macskákat is ki kellene képezni drogfogásra.

/Fotó: Twitter

Kapcsolódó Cikkek

 • Gyász! Meghalt Sara Danius

  Gyász! Meghalt Sara Danius

  Meghalt 57 éves korában Sara Danius, az irodalmi Nobel-díjat odaítélő Svéd Akadémia első női titkára – közölte a család a svéd TT hírügynökséggel.

 • Borzalom! Gázrobbanás egy étteremben, sok halott

  Borzalom! Gázrobbanás egy étteremben, sok halott

  Egy étkezdében bekövetkezett gázrobbanás következtében hatan meghaltak, kilencen megsérültek a kelet-kínai Csiangszu tartományban vasárnap – jelentette a Hszinhua kínai állami hírügynökség a helyi hatóságokra hivatkozva.

 • Szörnyű! Már ennyi halottja van a Hagibis tájfunnak

  Szörnyű! Már ennyi halottja van a Hagibis tájfunnak

  Tizenkilencre emelkedett Japánban a Hagibis tájfun halálos áldozatainak száma, több mint 140-en sérültek meg, és tizenkettő fölött van az eltűntek száma is – közölték japán hatósági források vasárnap.