2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Külföld

Magát fegyverezte le a lúzer rabló – Videó!

Joggal aggatta az internet embere „a világ legbénább” rablója címet annak a coloradói e-cigibolt-rablónak a nyakába, aki egy airsoft fegyverrel akarta az eladót a bevétel átadására kényszeríteni. A probléma azonban akkor kezdődött, amikor a bűnöző előkapta a pisztolyát.

A mozdulatsor annyira rosszul sikerült, hogy a töketlen rabló pont a pult mögé ejtette a fegyvert. Tett még egy kísérletet, hogy visszaszerezze, de ehhez is béna volt, az eladó pedig egyenesen az imposztorra szegezte a pisztolyt. Nem csoda, hogy a balek majdhogynem a gatyáját elhagyva azonnal futásnak eredt, a rendőrség azóta is keresi.

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Pusztító Florence

  A nap képe: Pusztító Florence

  Emelkedett az Egyesült Államok keleti partvidékén pusztító Florence trópusi vihar halálos áldozatainak száma, közben Észak-Karolinán tornádók söpörtek végig.

 • Ezreket kapcsolt le az áramhálózatról egy macska

  Ezreket kapcsolt le az áramhálózatról egy macska

  Több, mit 7500 New Orleans-i ügyfelet kapcsolt le az áramellátásról egy kóbor macska, amikor az bejutott a szolgáltató telephelyére. Az áramszünet leginkább a város üzleti negyedét és néhány szomszédos környéket érintett, a közüzemi szolgáltató pedig egyelőre nem jött rá, hogy a cica mégis hogyan tudta megkerülni az állomás biztonsági eszközöket.

 • Eső tette milliárdossá a kertészkedő férfit

  Eső tette milliárdossá a kertészkedő férfit

  A virginiai Amelia Courthouse-ban élő Charles Martin azt állítja, hogy egy nyári égszakadásnak köszönheti, hogy kőgazdag lett. A mázlista férfi ugyanis azt állítja, hogy miután hazatért a munkából, nekilátott levágni a füvet háza körül, ám egy hirtelen jött eső keresztül húzta számításait.