EUR: 327,34 Ft
CHF: 300,76 Ft
2019. augusztus 21., szerda
Sámuel, Hajna

Külföld

Magát fegyverezte le a lúzer rabló – Videó!

Joggal aggatta az internet embere „a világ legbénább” rablója címet annak a coloradói e-cigibolt-rablónak a nyakába, aki egy airsoft fegyverrel akarta az eladót a bevétel átadására kényszeríteni. A probléma azonban akkor kezdődött, amikor a bűnöző előkapta a pisztolyát.

A mozdulatsor annyira rosszul sikerült, hogy a töketlen rabló pont a pult mögé ejtette a fegyvert. Tett még egy kísérletet, hogy visszaszerezze, de ehhez is béna volt, az eladó pedig egyenesen az imposztorra szegezte a pisztolyt. Nem csoda, hogy a balek majdhogynem a gatyáját elhagyva azonnal futásnak eredt, a rendőrség azóta is keresi.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Nemzetközi Űrállomásra készül Fedor, az orosz humanoid robot

  A Nemzetközi Űrállomásra készül Fedor, az orosz humanoid robot

  A Bajkonurból csütörtökön felbocsátandó Szojuz-MSZ-14-es űrhajó parancsnoki ülésében indul majd el a tervek szerint a Nemzetközi Űrállomásra a Fedor (oroszosan: Fjodor) nevű, ember alakú robot, amelynek tervezői szerint fontos szerepe lesz a Holdon és más potenciális bolygókon létrehozandó bázisok felépítésében.

 • Szinte minden kontinensen megdőltek a melegrekordok

  Szinte minden kontinensen megdőltek a melegrekordok

  Az idei nyár a hőségről szólt Európában, de a világ szinte minden kontinenség megdőltek a melegrekordok – mondta Lakatos Mónika, az Országos Meteorológiai Szolgálat éghajlati szakértője szerda reggel az M1 aktuális csatorna és a Kossuth Rádió közös műsorában.

 • Elhunyt az “ágykirály”

  Elhunyt az “ágykirály”

  Meghalt a dán “ágykirály”, Lars Larsen, a Jysk lakberendezési áruházlánc alapítója és tulajdonosa, Dánia egyik leggazdagabb embere.