2018. szeptember 22., szombat
Móric

Belföld

Magyar divattervező cége léphet a világmárkák közé

A fiatal divattervező márkája, a Nanushka holnap mutatkozik be a New York Fashion Weeken, elismerést szerezve ezzel nemcsak a márkának, de hazánknak is – írja  a Bors.

Ez a rendezvény a divatvilág egyik, ha nem a legnagyobb eseménye, amelyre meghívást kapni nem mindennapi elismerés. A márka sikere a kemény munkának köszönhető, egy ideje már borítékolható volt, hogy a magyar tervező berobban az elitbe.


A divattervezők egyik legnagyobb álma teljesülhet most Szandrának, ugyanis a divat fellegvárában a New York Fashion Week-en mutathatja be kollekcióját, és diktálhatja a trendet, amire évek óta nem volt magyar példa.

Jelenleg a világ 15o városában kapható a Nanushka márka, online értékesítése pedig több mint száz országban érhető el. Ekkora sikert nemzetközi piacon magyar divatcég még nem ért el, kiváltképp mióta a legnagyobb luxusáruházak polcain is ott sorakoznak a termékeik.

Kapcsolódó Cikkek

 • Fidesz: A DK folytatja a nyomásgyakorlást

  Fidesz: A DK folytatja a nyomásgyakorlást

  A Fidesz szerint a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus koalíció (DK) a bevándorláspárti politika magyar élharcosaként a magyar parlamentben is folytatja a nyomásgyakorlást.

 • Vonat gázolt halálra egy férfit Siófokon

  Vonat gázolt halálra egy férfit Siófokon

  Vonat gázolt halálra egy segédmotoros kerékpárt toló férfit péntek délután Siófokon, egy vasúti átjárónál – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

 • Szijjártó: Magyarország bajor barátainak is köszönheti sikerét

  Szijjártó: Magyarország bajor barátainak is köszönheti sikerét

  A magyarok nagyon sokat dolgoztak és imádkoztak, hogy hazájuk ismét sikeres és büszke ország legyen, és küzdelmeiket nem tudták volna sikeresen megvívni, ha nincsenek barátaik, és nincsenek bajor barátaik – hangsúlyozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Münchenben a magyar főkonzulátus új épületének avató ünnepségén.