EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 22., szombat
Móric

Egyéb XXII.kerület

Majecskót tessék!

A Budafoki Pezsgő- és Borfesztiválon a Kossuth Lajos utcai Pötty bolt előtt kóstolhatták a gyerekek és felnőttek Majecsko finomságait.

Az édes ízekből a laktóz- és gluténérzékenyek sem maradtak ki, Maja nekik ezektől mentes mandulatortát készített. Aki lemaradt, ne bánkódjon, mert iskolakezdéstől minden hétköznap reggel 7 órától újra vár mindenkit Majecsko a Gádor utca 100.-ban. A Pötty bolt ugyancsak teljes gőzzel folytatja a kisgyermekes családok „szórakoztatását”.

Na, melyiket szeretnétek?

Maja rendelésre is készít süteményt

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.