EUR: 327,37 Ft
CHF: 291,68 Ft
2019. május 23., csütörtök
Dezső

Egyéb Nagykanizsa

Mákos Feri 60!

Ünnepi napokat él át a nagykanizsai labdarúgás egyik ismert alakja, a korábbi remek utánpótlásedző, Horváth „Mákos” Ferenc. Hatvanadik születésnapján az utánpótlás-válogatott tagjai is felköszöntötték.

Ferát az évforduló alkalmából azzal lepték meg, hogy ő végezhette el a kezdőrúgást az U16-os magyar–szlovén válogatott meccsen, amelyet az Olajbányász-stadionban rendeztek. A Belvon Attila által irányított nemzeti együttes jó játékkal, 3-1-es győzelemmel lepte meg Mákos Ferit, akit a kiskanizsai fagylaltozójánál is köszöntöttek a jövő aranylábúi. Persze a vendéglátás sem maradt el.


Mákos Feri születésnapja „közügy” lett Kanizsán (Fotó: Facebook/HF)

Ezután sorban érkezett fél Kanizsa: egykori és mai labdarúgók, öregfiúk-csapattársak, a városrész általános iskolásai köszöntötték, sőt Fradi-vonalon is erős volt az ünnep. Horváth Ferenc ereiben ugyanis közismerten zöld-fehér vér folyik, így nincs mit csodálkozni azon, hogy még a legendás Páncsics Miklósnak, Mexikó olimpiai bajnokának (1968) a lánya, Wukovics-Páncsics Diana is köszöntötte az egyik közösségi portálon szívhez szóló bejegyzésével.

Fera pedig csak ennyit posztolt: „Mától nyugdíjba mentem…, kösz mindenkinek! Szevasztok!” Aztán persze másnap kinyitott.

Kapcsolódó Cikkek

  • Továbbra is erős a magyar bankrendszer sokkellenálló-képessége

    Továbbra is erős a magyar bankrendszer sokkellenálló-képessége

    Továbbra is erős a magyar bankrendszer sokkellenálló-képessége, a hazai bankrendszer intézményei egy jelentős negatív makrogazdasági sokk esetén is megfelelnének a szabályozói elvárásoknak – derül ki a jegybank csütörtökön közzétett Pénzügyi stabilitási jelentéséből.

  • Ismét Szalay Ferenc a kosárlabda-szövetség elnöke

    Ismét Szalay Ferenc a kosárlabda-szövetség elnöke

    További négy évre választották meg Szalay Ferenc polgármestert a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) elnökének. A politikus – aki korábban NB I-es kosárlabdázó volt és szakedzői képesítése is van – már kilenc éve tölti be az elnöki posztot: először 2010-ben választották meg öt évre, majd 2015-ben további négy évre.