EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Egyéb Nagykanizsa

Mákos Feri 60!

Ünnepi napokat él át a nagykanizsai labdarúgás egyik ismert alakja, a korábbi remek utánpótlásedző, Horváth „Mákos” Ferenc. Hatvanadik születésnapján az utánpótlás-válogatott tagjai is felköszöntötték.

Ferát az évforduló alkalmából azzal lepték meg, hogy ő végezhette el a kezdőrúgást az U16-os magyar–szlovén válogatott meccsen, amelyet az Olajbányász-stadionban rendeztek. A Belvon Attila által irányított nemzeti együttes jó játékkal, 3-1-es győzelemmel lepte meg Mákos Ferit, akit a kiskanizsai fagylaltozójánál is köszöntöttek a jövő aranylábúi. Persze a vendéglátás sem maradt el.


Mákos Feri születésnapja „közügy” lett Kanizsán (Fotó: Facebook/HF)

Ezután sorban érkezett fél Kanizsa: egykori és mai labdarúgók, öregfiúk-csapattársak, a városrész általános iskolásai köszöntötték, sőt Fradi-vonalon is erős volt az ünnep. Horváth Ferenc ereiben ugyanis közismerten zöld-fehér vér folyik, így nincs mit csodálkozni azon, hogy még a legendás Páncsics Miklósnak, Mexikó olimpiai bajnokának (1968) a lánya, Wukovics-Páncsics Diana is köszöntötte az egyik közösségi portálon szívhez szóló bejegyzésével.

Fera pedig csak ennyit posztolt: „Mától nyugdíjba mentem…, kösz mindenkinek! Szevasztok!” Aztán persze másnap kinyitott.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.